Prima pagină » Ce i-a spus Nik(N&D) Ginei Matache în urmă cu 20 de ani: Atunci m-am supărat pe el

Ce i-a spus Nik(N&D) Ginei Matache în urmă cu 20 de ani: Atunci m-am supărat pe el

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-i-a-spus-nik(n&d)-ginei-matache-in-urma-cu-20-de-ani:-atunci-m-am-suparat-pe-el

Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola Tv, Gina Matache a povestit despre parcursul Deliei în muzică, de la simfonii la N&D.

„Deliei i-a fost foarte ușor, mă avea pe mine care făceam aceeași meserie, nu a trebuit să muncească foarte mult, a trebuit să se lupte cu școala atât. Eu înițial mă gândisem să meargă la genul acesta de clasic, scorțoasă, muzică simfonică, iar ea inițial a acceptat, apoi mi-a cam dat peste nas, mi-a zis că adormea în ore, că nu era pentru ea și m-am cam panicat. Mă încăpățânasem, plăteam profesori, toate economiile mele mergeau în direcția asta.

La un moment dat a venit un profesor de flaut din America, iar ea era în pragul Bacalaureatului, mă gândeam ce fac cu asta acum că îi vine bâzdâcul și nu mai vrea și se alege praful de toată munca noastră. Profesorul de flaut i-a zis că ea trebuie să facă facultatea în America, mi se deschisese și mie noi orizonturi, deja vedeam afișe peste tot cu flautista Delia, și mi-a zis direct nu.

Atunci a trebuit să fac un pas în spate, nu mi-a căzut bine, dar am zis că până la urmă să merg și pe mâna ei, poate într-un an dacă vedea că nu mergea bine, ne reorientam, dar Dumnezeu a vrut să-i meargă foarte bine.

La un moment dat colegul ei, Nik (N&D) și n-am s-o uit niciodată, atunci m-am supărat pe el, mi-a zis: „Terminați cu prostiile voastre, cu simfoniile voastre că muriți de foame așa. Fata asta o să aibă bani să te țină pe tine și tot neamul tău”, atunci m-am supărat pe el, dar nu după mult timp, adică nu știu dacă i-am spus vreodată, dar i-am dat dreptate. El a văzut mai bine decât puteam să văd eu atunci.

Eu plecasem pe un drum, eram adânc în treaba asta cu orchestre, în loc de mașină am cumpărat un pian, profesorii cu care făceau ore suplimentare se plăteau în dolari, ce câștigam pe partea mea investeam în ea, și mă gândeam că am pierdut atâția bani, atâta muncă. Eu vedeam o zbenguială, i-am zis să meargă măcar cu mine la nunți că acolo câștigam, dar uneori e bine să mergi pe mâna copiilor”, a spus Gina Matache în podcast.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce i-a spus Nik(N&D) Ginei Matache în urmă cu 20 de ani: Atunci m-am supărat pe el

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google