Prima pagină » „Crocodilul” colaborează cu Samsung; Parteneriatul cu Lacoste se aplică la Galaxy Z Fold 5, Flip 5 (accesorii)

„Crocodilul” colaborează cu Samsung; Parteneriatul cu Lacoste se aplică la Galaxy Z Fold 5, Flip 5 (accesorii)

de Roboțelul @ iDOR.info
„crocodilul”-colaboreaza-cu-samsung;-parteneriatul-cu-lacoste-se-aplica-la-galaxy-z-fold-5,-flip-5-(accesorii)

Samsung nu e străină de parteneriatele cu case de modă, de la Musette în România la Thom Browne la nivel internaţional. Acum a anunţat un parteneriat cu Lacoste, sau cum îi spunem noi românii „brandul cu crocodilul„. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Lacoste

Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5 primesc accesorii Lacoste. Parteneriatul implică „o imersiune în cultura urbană, investind în lumea modei şi a sportului„. E vorba despre huse unice pentru cele două telefoane, cu logo-ul legendar al crocodilului. Imaginea campaniei Samsung France X Lacoste este celebritatea online Sally şi postere cu faţa sa au apărut deja fizic în Franţa.

lacoste

E vorba despre magazinele Samsung Experience Store şi magazinele Lacoste de pe Champs-Elysees. În prima săptămână de parteneriat, el va fi marcat de o ofertă promoţională pe site-ul Samsung Franţa. Astfel, fiecare achiziţie de Galaxy Z Fold 5 şi Galaxy Z Flip 5 va sosi cu o husă gratuită Lacoste şi bonus 150 de euro pentru telefonul vechi dat la schimb, plus o pereche de căşti Galaxy Buds 2 Pro gratuite.

Cei care decid să cumpere ediţia Flip 5 de 256 GB din magazinul Samsung Online, în culorile exclusive pot primi discount extra de 100 de euro. Cine cumpără Fold 5 are reducere şi mai mare: de 200 de euro (doar ediţia Cobalt de 256 GB).




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Crocodilul” colaborează cu Samsung; Parteneriatul cu Lacoste se aplică la Galaxy Z Fold 5, Flip 5 (accesorii)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google