Prima pagină » Aplicația pentru iPhone care îți face viața mai ușoară: Cum te ajută, de fapt, Photon

Aplicația pentru iPhone care îți face viața mai ușoară: Cum te ajută, de fapt, Photon

de Roboțelul @ iDOR.info
aplicatia-pentru-iphone-care-iti-face-viata-mai-usoara:-cum-te-ajuta,-de-fapt,-photon

Raportat de TechCrunch, versiunea de actualizare 1.7.1 a Photon acceptă acum pe deplin fotografierea direct pe unități USB-C.

De reținut, acesta nu este același lucru cu exportul de fotografii pe un SSD atașat, care necesită pași suplimentari.

Cum funcționează aplicația pentru iPhone

Aplicația, care este dezvoltată de LateNiteSoft, ar permite fotografilor să conecteze fără probleme un dispozitiv de stocare extern și să accelereze imediat fluxurile de lucru.

În loc să aștepți ca fotografiile să se încarce în cloud, să fie transferate prin AirDrop sau să fie trimise prin iMessage, fotografiile vor exista pur și simplu pe SSD.

„Doar fotografiați, deconectați-vă de la telefon și conectați unitatea la computer pentru editare”, spune LateNiteSoft.

„Transferați și stocați-vă fotografiile cu ușurință, folosind unități USB-C. Bucurați-vă de o mai mare flexibilitate și fiabilitate atunci când vă gestionați amintirile valoroase”, transmite, de asemenea, compania.

Nu mai ești limitat de stocare

Pe lângă faptul că poate trata iPhone-ul mai mult ca pe o cameră de sine stătătoare, adică folosind un card de memorie pentru gestionarea fotografiilor, nu sistemul de operare al camerei, LateNiteSoft adaugă că această caracteristică elimină, de asemenea, orice limitări de stocare pe care fotografii le-ar putea avea.

„Spune la revedere limitărilor de stocare. Îți place să filmezi în Pro RAW, dar regreți că ai primit un iPhone cu spațiu de stocare mai mic? Rezolvăm noi.

Noua caracteristică a Photon vă permite să lucrați fără limitele dispozitivului și să vă duceți fotografia la următorul nivel”, mai spune compania.

Photon este disponibil cu abonament pentru 3,99 dolari pe lună sau 19,99 dolari pe an.

LateNiteSoft a creat și aplicația Camera+, care a fost lansat inițial în 2010 și a fost reintrodus de mai multe ori de atunci, iar în ultimul deceniu a devenit una dintre cele mai populare aplicații de cameră pentru iPhone.

LateNiteSoft a creat Camera+ 2 în 2018, pentru a înlocui aplicația originală învechită și a adăugat o platformă de studio desktop pentru Mac, în 2021.

Anul trecut, Camera+ 2 a primit un upscaler de imagini bazat pe inteligența artificială.





Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Aplicația pentru iPhone care îți face viața mai ușoară: Cum te ajută, de fapt, Photon

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă