Prima pagină » Cum arată și cu ce se ocupă Julie Mayaya, prima concurentă care a câștigat Vocea României: „Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina Turner” | PRO TV

Cum arată și cu ce se ocupă Julie Mayaya, prima concurentă care a câștigat Vocea României: „Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina Turner” | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-julie-mayaya,-prima-concurenta-care-a-castigat-vocea-romaniei:-„nu-e-usor-sa-reproduci-ceea-ce-facea-tina-turner”-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: Julie Mayaya Horia Brenciu,

Julie Mayaya, cântăreața de origine congoleză, a fost prima femeie care a câștigat Vocea României, după ce a impresionat jurații cu vocea ei, în special pe Horia Brenciu. Iată cum arată și cu ce se ocupă Julie Mayaya acum.

Ce mai face Julie Mayaya, prima femeie care a câștigat Vocea României

Julie Mayaya a impresionat juriul de la Vocea României și a fost prima femeie care a câștigat concursul de muzică. Datorită calităților vocale și timbrului vocal deosebit, a fost supranumită „Tina Turner”.

La 11 ani de când a câștigat Vocea României, Julie Mayaya și-a clădit o carieră impresionantă în muzică, iar anul acesta a susținut un concert în onoarea Reginei Rock and roll-ului, decedată pe data de 24 mai 2023, la vârsta de 83 de ani.

”Este un artist pe care îl ador. Mi-a marcat întreaga copilărie și mă marchează și în prezent. Am avut de multă vreme în cap să fac un tribut Tina, dar niciodată nu m-am simțit suficient de pregătită pentru asta.

Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina. Să livrezi energia pe care o livra ea, să cânți ca ea, să dansezi, să zâmbești, să împarți bucurie. Anul acesta însă, am găsit curajul și energia necesare pentru a pune în practica acest proiect.

Un proiect ambițios în care e implicat un staff de 20 oameni. Un proiect LIVE 100% pentru a cărui punere în scenă am adus la un loc unii dintre cei mai buni instrumentiști din România, tineri care la rândul lor sunt fascinați de Tina și muzica ei”, declara Julie Mayaya, pentru Ego.ro.

Sursă foto: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum arată și cu ce se ocupă Julie Mayaya, prima concurentă care a câștigat Vocea României: „Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina Turner” | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google