Prima pagină » Cum poți obține o recompensă Microsoft de 15.000 de dolari. Doar utilizatorii care fac acest lucru primesc suma – UseIT.ro

Cum poți obține o recompensă Microsoft de 15.000 de dolari. Doar utilizatorii care fac acest lucru primesc suma – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-poti-obtine-o-recompensa-microsoft-de-15000-de-dolari-doar-utilizatorii-care-fac-acest-lucru-primesc-suma-–-useit.ro

Compania a oferit și mai multe criterii pentru aceste vulnerabilități. Pot fi importante sau critice pentru securitatea platformei AI. În plus, utilizatorii trebuie să reproducă vulnerabilitatea via video sau în scris.

Recompensa oferită de Microsoft depinde de severitatea și calitatea vulnerabilității. Ca urmare, cei care descoperă vulnerabilitatea trebuie să producă și documente în care o descriu, pentru a ajunge la suma de 15.000 de dolari. 

Programul prin care utilizatorii pot primi o recompensă Microsoft a fost organizat la scurt timp după ce au fost identificate dificultăți în folosirea Bing. După lansarea versiunii cu AI la începutul lunii februarie, Bing AI a impresionat. În același timp, a avut și probleme, inclusiv amenințarea utilizatorilor care l-au deranjat. 

ChatGPT e mai cunoscut decât Bing

OpenAI, compania care a creat ChatGPT, e finanțată de Microsoft. În același timp, chatbot-ul ChatGPT e mult mai cunoscut și folosit, la nivel mondial, față de Bing. 

„E o nouă zi pentru căutări,” a declarat Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, la evenimentul de lansare Bing AI. Acesta a avut loc la începutul anului. Nadella susține că paradigma pentru căutările online nu s-a schimbat de câteva decenii. Inteligența artificială ar putea schimba acest lucru. 

„Cursa începe azi și ne vom mișca rapid,” a declarat Nadella, înainte ca Microsoft să ofere o recompensă pentru descoperirea vulnerabilităților Bing. „Cel mai important, vrem să ne distrăm când inovăm din nou căutările, pentru că a venit timpul.”

Compania a lansat unele video-uri prin care demonstrează cum funcționează „noul Bing”, când funcționează în diferite configurații. Unul dintre video-uri arată o căutare tradițională în comparație cu una ajutată de inteligența artificială.

În demonstrații, Microsoft a arătat mai multe exemple de căutări. Printre acestea se numără rețete, sfaturi pentru călătorii și cumpărarea mobilei. Într-unul dintre exemple, Bing a fost rugat să „creeze un itinerariu pentru fiecare zi. Pentru o călătorie de 5 zile în Mexico City”. Întrebarea a primit un răspuns întreg de la chatbot. Acesta a descris un itinerariu, alături de o listă cu surse pentru mai  multe informații.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum poți obține o recompensă Microsoft de 15.000 de dolari. Doar utilizatorii care fac acest lucru primesc suma – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google