Prima pagină » De ce nu s-ar ajunge niciodată la un divorț oficial între Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi ar putea urma „calea Hollywood”

De ce nu s-ar ajunge niciodată la un divorț oficial între Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi ar putea urma „calea Hollywood”

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-nu-s-ar-ajunge-niciodata-la-un-divort-oficial-intre-meghan-markle-si-printul-harry.-cei-doi-ar-putea-urma-„calea-hollywood”

Articol publicat 27 Octombrie 2023

Încă de când au început o relație, prințul Harry și Meghan Markle au fost sub lupa lumii întregi. Mutarea lor în SUA și îndepărtarea de familia regală britanică nu au făcut altceva decât să dea combustibil unui șir nesfârșit de subiecte. Se vorbește inclusiv despre probleme în mariaj, atent mascate de cei doi și de echipa de PR care-i învață cum să apară în ochii publicului. Indiferent dacă s-ar ajunge sau nu la o separare, o expertă în relații a spus că nu s-ar pune problema unui divorț în adevăratul sens al cuvântului.

Meghan Markle a mai trecut printr-un divorț, dar atunci era o actriță la început de carieră. Despărțirea de Trevor Engelson nu a primit mare atenție, dar, dacă s-ar ajunge la același deznodământ acum, situația ar fi complet diferită. 

Citește și: Meghan Markle, criticată de prietena din copilărie a reginei Elisabeta: „Îmi pare foarte rău pentru prințul Harry!”

Louella Alderson, o expertă în relații, a sugerat că Harry și Meghan ar putea urma „calea Hollywood” dacă s-ar despărți, asemenea unor cupluri precum Jada și Will Smith sau Meryl Streep și Don Gummer, care erau separați de ani buni, dar nimeni nu știa. În ultimul timp, despre ducii de Sussex s-a spus că s-au cam „înstrăinat”.

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„Harry și Meghan formează o echipă profitabilă”

Într-o discuție cu The Mirror, Alderson a declarat că, în cazul unei despărțiri, cel mai probabil ar fi ca Meghan și Harry să nu anunțe asta pentru un timp îndelungat. „Harry și Meghan formează o echipă profitabilă, iar lucrurile pe care le fac în comun au potențialul de a aduce venituri substanțiale în familie. Au și activități individuale, dar parteneriatul lor s-a dovedit a fi benefic pentru amândoi și din punct de vedere profesional. Dacă s-ar despărți, asta le-ar putea afecta carierele, mai ales că sunt un cuplu care și-a construit branduri pe baza acestei relații”.

Cei doi au fost înconjurați de speculații că mariajul lor ar fi în pericol. Unele surse au sugerat că recenta lor călătorie în Caraibe a fost modalitatea de a reaprinde o scânteie. Louella a spus că așa ar vrea să le arate criticilor și presei că nu au dreptate. În același timp, a înaintat și ipoteza că vacanța a fost pur și simplu maniera lor de a se bucura unul de compania celuilalt. „Harry și Meghan sunt urmăriți în permanență. Fiecare mișcare e analizată și interpretată. Ar putea să fi fost pur și simplu nevoia de a avea ceva timp doar pentru ei doi”, a mai declarat Alderson.

Citește și: Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: “Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul”

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce nu s-ar ajunge niciodată la un divorț oficial între Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi ar putea urma „calea Hollywood”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google