Prima pagină » Relația complicată și tensionată dintre Prințesa Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco

Relația complicată și tensionată dintre Prințesa Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco

de Roboțelul @ iDOR.info
relatia-complicata-si-tensionata-dintre-printesa-charlene-si-cumnata-sa,-caroline-de-monaco

Una este soția suveranului Principatului de Monaco, cealaltă e sora lui mai mare și prințesa văzută, odată, ca un fel de Primă Doamnă a statului.

În ciuda importanței la palatul princiar al celor două cumnate, Charlene și Caroline, umblă vorba că cele două femei nu se înțeleg excelent. Dimpotrivă…

După cum a explicat experta regală Arlene Pisloo în cartea ei „Charlene: În căutarea unei prințese”, există o femeie care poate fi numită „singurul aliat al lui Charlene în familia princiară din Monaco” – și aceasta nu este Caroline. Aparent, Prințesa Stéphanie, mai tânără și mai rebelă, a fost singura rudă a lui Albert care i-a oferit sprijin fostei înotătoare.

Mulți se întreabă dacă, în cazul lui Charlene și-al lui Caroline, e vorba de personalități incompatibile, de un decalaj între generații sau mai degrabă de gelozie.

Când Prințesa Charlene a devenit soția lui Albert în 2011, Prințesa Caroline a intrat într-un con de umbră, umbra unei femei mai tinere și mai interesante pentru public.

Nu numai că Charlene a preluat multe dintre îndatoririle regale al cumnatei, dar a și înlocuit-o pe aceasta din centrul atenției. Vorbind cu publicația Express despre această dinamică complicată, expertul regal Brittani Barger a explicat: „Trebuie să vă amintiți că atunci când copiii lui Rainier și ai lui Grace Kelly erau mici, toți erau populari și urmați îndeaproape”. Apoi, pe măsură ce au crescut, frumoasa Prințesă Caroline a continuat să fie cea mai bine cotată femeie din familia princiară și cea mai fotografiată, în același timp.

Prințesele și cumnatele Caroline și Charlene de Monaco

Imaginea 1/6: Prințesele și cumnatele Caroline și Charlene de Monaco

„Caroline a fost un fel de Primă Doamnă timp de mulți ani, până când Albert s-a căsătorit cu Charlene și nou-venita a început să primească toată atenția”, continuă Barger. Pierderea acestui sentiment de relevanță a fost dureroasă, așadar, pentru Caroline.

Mai mult, fotograful David Crighton susține că Prințesa Caroline ar fi găsit o poreclă răutăcioasă pentru noua ei rivală. Potrivit biografiei Arlene Pinsloo, Crighton a declarat presei că sora lui Albert ar fi poreclit-o pe cumnata ei „Prințesa Barbie”. Se pare că și cei mai apropiați prieteni ai femeilor din familia Grimaldi au început să folosească această poreclă cu privire la soția lui Albert.

Prințesa Caroline și Prințul Albert de Monaco jpg

Realitatea este că sud-africancei nu i-a fost deloc ușor să se adapteze la viața de la palatul princiar. Când s-a căsătorit cu Prințul Albert al II-lea și s-a mutat la Monaco, Charlene s-a străduit să obțină acceptarea în societatea monegască.

Și încă o mai face, 12 ani mai târziu…

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Relația complicată și tensionată dintre Prințesa Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google