Prima pagină » Dimineața masculină, seara feminină. Regina Letizia știe să jongleze cu stilurile

Dimineața masculină, seara feminină. Regina Letizia știe să jongleze cu stilurile

de Roboțelul @ iDOR.info
dimineata-masculina,-seara-feminina.-regina-letizia-stie-sa-jongleze-cu-stilurile

E prima oară când o vedem cu loafers, dar nici chiar acești pantofi atât de sobri n-o fac să arate mai puțin șic.

Dimineața sobră, seara șic. FOTO: Getty Images

N-am fi crezut că Regina Letizia a Spaniei are asemenea încălțări în dulap. Tocmai ea, regina pantofilor stiletto, ai pantofilor sanda și a espadrilelor, s-a dedat trendului și a încălțat o pereche de loafers, care nu prea complimentează piciorul?

Ei bine, da, suverana spaniolă nu doar că i-a purtat, ci i-a și integrat perfect în ținuta sa complet masculină, poate cea mai masculină din câte a purtat vreodată. Una chiar British style am putea spune, cu pantaloni cadrilați gri, bluză neagră și un trench clasic crem. Un outfit foarte potrivit pentru călătorie, de vreme ce Regina Letizia și soțul său au ajuns pe calea aerului în Tenerife, unde vor sta câteva zile. Scopul călătoriei lor este acela de a verifica impactul incendiului de pădure care face ravagii pe insulă de la jumătatea lunii august și care a afectat peste 14.000 de hectare într-un perimetru de 90 de kilometri, în 12 comune.

Având în vedere motivul deplasării cuplului regal în teritoriile maritime spaniole, înțelegem și alegerea foarte sobră a acestei vestimentații complet atipice pentru feminina Regină Letizia.

Regina Letizia, cu loafers în Tenerife. FOTO: Getty Images

Imaginea 1/4: Regina Letizia, cu loafers în Tenerife. FOTO: Getty Images

Spre seară, însă, soția Regelui Felipe al VI-lea a revenit la stilul său consacrat, adoptând o ținută stylish, simplă, nepretențioasă, dar pusă în valoare cu ajutorul accesoriilor. E vorba despre o rochie fără mâneci de culoare bleumarin, cu croială inegală și pense care creau diverse falduri, purtată cu o geantă plic din piele întoarsă ton-sur-ton și o pereche de pantofi sanda într-o nuanță de auriu metalizat. Un outfit cuminte, dublat de un styling minimal și de o coafură lejeră, foarte adecvat întâlnirii cu profesioniștii și voluntarii care au participat la diferite acțiuni de stingere a incendiilor din Tenerife, la Centrul Cultural și de Recreere Arafo, în Santa Cruz de Tenerife.

FOTO: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dimineața masculină, seara feminină. Regina Letizia știe să jongleze cu stilurile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google