Prima pagină » Dovada că Meghan Markle și-a dorit căsătoria cu Prințul Harry înainte de a-l cunoaște

Dovada că Meghan Markle și-a dorit căsătoria cu Prințul Harry înainte de a-l cunoaște

de Roboțelul @ iDOR.info
dovada-ca-meghan-markle-si-a-dorit-casatoria-cu-printul-harry-inainte-de-a-l-cunoaste

Se pare că ar exista o dovadă cum că Meghan Markle și-ar fi dorit căsătoria cu Prințul Harry cu mulți ani înainte de a-l cunoaște. Acum a ieșit la iveală o postare veche, de pe blogul ei!

O postare descoperită pe un blog a dezvăluit că Meghan Markle a făcut aluzie la planurile ei mărețe în Marea Britanie cu mulți ani înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Înainte ca Meghan Markle să se îndrăgostească de actualul ei soț, Prințul Harry, ducesa a fost actriță în serialul de succes „Suits” și, de asemenea, a condus un site web numit The Tig. Pe blogul lui Meghan Markle, actrița a împărtășit diverse postări despre modă, frumusețe și stil de viață, cu multe sfaturi pe care cititorii săi le puteau aplica în viața lor de zi cu zi.

S-a aflat acum că într-o postare din 2014, Meghan Markle pare să fi făcut aluzie la dragostea ei pentru Regatul Unit atunci când a vorbit despre „dragostea ei pentru toate lucrurile britanice” într-o rețetă pentru o băutură britanică. „Deși, în general, optez pentru un pahar de rosé sau de Sauvignon Blanc proaspăt, uneori ziua prefer un cocktail. Atunci, am nevoie de Cupa TIG”.

Ea a făcut apoi aluzie la dragostea ei pentru lucrurile britanice când a spus: „Fiind îndrăgostită de tot ce este britanic, am vrut să fac o variantă a Pimm’s Cup-ului lor. Noroc!” Odată cu postarea care a ieșit la iveală, dezvăluită de contul Meghan’s Closet Chronicles de pe Instagram, fanii au reacționat rapid la mărturisirile făcute de Meghan Markle.

„Semnele au fost întotdeauna acolo!!!”, „A fost primul lucru pe care l-am observat, „all things Brit””.

Prințul Harry, Meghan Markle

Imaginea 1/7: Prințul Harry, Meghan Markle

Meghan Markle l-a întâlnit pe Prințul Harry la începutul lunii iulie 2016, potrivit unor informații.

Cuplul s-a logodit apoi în noiembrie 2017, iar nunta lor a avut loc în mai 2018. Apoi au decis să se retragă din rolul lor ca membri seniori ai familiei regale britanice în 2020, înainte de a se muta în America în vara aceluiași an. Ei au doi copii, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dovada că Meghan Markle și-a dorit căsătoria cu Prințul Harry înainte de a-l cunoaște

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă