Prima pagină » Cenușăreasa a fost găsită! Cine și-a lăsat pantoful pe treptele Palatului Regal danez?

Cenușăreasa a fost găsită! Cine și-a lăsat pantoful pe treptele Palatului Regal danez?

de Roboțelul @ iDOR.info
cenusareasa-a-fost-gasita!-cine-si-a-lasat-pantoful-pe-treptele-palatului-regal-danez?

Povestea pantofului strălucitor uitat în grabă la finalul balului de majorat al Prințului Christian al Danemarcei s-a încheiat. Cine e tânăra misterioasă care a aprins imaginația tuturor?

În epoca supravegherii video, nici basmele nu mai sunt ce-au fost odată! Creată clar pentru a da o notă amuzantă, dar și fantezistă evenimentelor care au celebrat majoratul fiului Prințului Moștenitor Frederik și al Prințesei Mary, povestea „pantofului fermecat” uitat pe treptele Palatului Regal danez la finalul banchetului de gală și-a găsit deja posesoarea. Și asta fără ca Prințul Christian să iasă din Palat pentru a-l încerca, din fată în fată, până la descoperirea piciorului perfect care se va potrivi cu acea sanda aurie!

Dar cine e această Cenușăreasa modernă, tânăra misterioasă care a aprins imaginația tuturor? Ei bine, în ziua de astăzi, lucrurile sunt mult mai simple, iar căutările se desfășoară mult mai eficient. La o simplă revedere a înregistrărilor care au surprins momentul sosirii invitaților la Christianborg, tânăra în cauză a fost imediat depistată. E vorba despre o studentă pe nume Anne-Sofie Tørnsø Olesen din Egedal, una dintre cele 200 de invitate în vârstă de 18 ani din fiecare municipalitate din Danemarca, Groenlanda și Insulele Feroe.

Intervievată de presa daneză, Anne-Sofie Tørnsø Olesen a declarat că s-a gândit că ar fi distractiv să joace rolul Cenușăresei în acea seară, considerând că „a fost o ocazie excelentă de a face ca basmele clasice ale lui Grimm să devină realitate. Mi-am spus că nu se va întâmpla decât o singură dată în viața mea, așa că aș de ce să n-o fac?”, a declarat ea. Și a făcut-o! Dar a făcut-o de două ori. Prima dată, când i-a căzut pantoful în timp ce cobora scările pentru a pleca, cineva s-a grăbit să i-l dea înapoi. Așa că a trebuit să o facă din nou, mai discret.

Ea a jucat rolul Cenușăresei doar pentru a se distra. „Nu că aș fi putut crede că mă voi căsători cu prințul, dar speram că cineva va găsi asta amuzant și că, de asemenea, va atrage atenția asupra Familiei Regale”, a mărturisit ea.

Judecând după comentariile de pe contul de Instagram al Palatului, tânăra a reușit. Mulți au fost amuzați de acest pantof pierdut, iar unii chiar au crezut că este o glumă din partea departamentului de comunicare al Palatului când au văzut postarea.

FOTO: Casa Regală




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cenușăreasa a fost găsită! Cine și-a lăsat pantoful pe treptele Palatului Regal danez?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google