Prima pagină » Eva Măruţă, pe urmele Andrei. Fiica artistei şi a lui Cătălin Măruţă a emoţionat internetul cu acest cântec

Eva Măruţă, pe urmele Andrei. Fiica artistei şi a lui Cătălin Măruţă a emoţionat internetul cu acest cântec

de Roboțelul @ iDOR.info
eva-maruta,-pe-urmele-andrei.-fiica-artistei-si-a-lui-catalin-maruta-a-emotionat-internetul-cu-acest-cantec

Fiica lui Cătălin Măruță o ia pe urmele Andrei. Eva Măruță, pe numele său, în vârstă de doar 8 anișori, se bucură de un talent artistic excepțional. Fetița în vârstă de 8 anișori a emoționat internetul, după ce tatăl său a filmat-o cântând. Are o voce splendidă! Foto

Eva Măruță, talent inconfundabil

Eva Măruță este fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Deși are doar 8 anișori, și-a făcut deja planuri privind evoluția ei profesională. Bineînțeles, totul cu ajutorul și sprijinul părinților săi. Fetița se bucură de numeroase calități artistice, după cum o demonstrează și activitatea sa din mediul online.

Într-una dintre ultimele postări publicate pe platformele sociale, Eva Măruță poate fi auzită cântând. Utilizatorii online care o urmăresc și pe mama ei au rămas surprinși de talentul micuței. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță o ia negreșit pe urmele părintelui său, bucurându-se de o voce exemplară.

Internauții au rămas surprinși de vocea ei

„Doamne-ajută, cineva duce vocea Andrei mai departe!”/ „Genială! Ce se naște din pisică… Știm vorba”/ „Este mișto rău, Eva! Incredibil!”/ „Încă o voce frumoasă în formare”/ „Ohh, ce mare cântăreață va ajunge”/ „Bine de tot!” – sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Utilizatorii online nu au putut să nu o laude pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță pentru talentul său muzical. Mai mult decât atât, Eva Măruță, la fel ca mama ei, se implică cu sufletul în orice activitate face. Nu poate cânta fără să nu simtă până în străfundul inimii energia muzicii.

Andra, mai mult decât mândră de Eva Măruță

De altfel, și Andra este o mămică tare mândră de fiica ei. Eva Măruță o încântă deseori pe celebra cântăreață. Partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță a reacționat la materialul video publicat pe platformele sociale de către fiica ei, exprimându-și bucuria.

„😍” – este emoticonul pe care Andra l-a publicat în secțiunea de comentarii a materialului video postat de Eva Măruță, în care aceasta cântă.

Ce planuri mai are fiica lui Cătălin Măruță

În altă ordine de idei, amintim că Eva Măruță va apărea, la începutul anului viitor, într-un film din categoria comedie, în rolul unei fetițe pe nume Maya. Este vorba despre comedia Tati Part-Time, care va avea premiera în România pe 5 ianuarie 2024.

Filmările s-au încheiat la începutul lunii octombrie 2023, iar Eva Măruță a fost aplaudată de toată lumea pentru talentul său actoricesc și pentru eforturile pe care le-a depus pentru rolul jucat.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Eva Măruţă, pe urmele Andrei. Fiica artistei şi a lui Cătălin Măruţă a emoţionat internetul cu acest cântec

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă