Prima pagină » Gabriela Cristea, din nou ținta ironiilor: Mai schimbăm și noi bluza aia? Că e pătată și…

Gabriela Cristea, din nou ținta ironiilor: Mai schimbăm și noi bluza aia? Că e pătată și…

de Roboțelul @ iDOR.info
gabriela-cristea,-din-nou-tinta-ironiilor:-mai-schimbam-si-noi-bluza-aia?-ca-e-patata-si…

Îndrăgita prezentatoare de televiziune face ce face și tot nu face bine, căci „fanii ei” îi găsesc mereu nod în papură. Recent, le-a împărtășit un nou clip video prin care îi anunță că este la cumpărături pentru materialele rochiilor de Revelion și, totodată, le cere o părere, însă un cârcotaș nu a putut trece cu vederea pata de pe bluza ei. 

Gabriela Cristea, criticată de fani / foto: Social media

Gabriela Cristea are o viață extrem de activă în social media, acolo unde îi ține pe urmăritorii ei la curent atât cu lucrurile bune, cât și cele mai puțin bune. Desigur, viața de persoană publică vine la pachet și cu multe dezavantaje, printre care acela de a fi aspru criticat de către cei cărora le împărtășești fiecare zi din viață. 

Gabriela Cristea, certată că nu mai schimbă tricoul 

Recent, vedeta și-a întrebat fanii care sunt culorile pentru care ar trebui să opteze pentru rochiile de Revelion. De aici și până la o mare isterie din cauza tricoului pe care îl poartă, nu a mai fost decât un pas. 

„Dragilor, am venit după niște materiale. Este un depozit care abia s-a deschis în București, plin de materiale. Nu știi ce să mai alegi…și am luat niște frumuseți. Vi le arăt imediat, la portbagaj, că n-am apucat să le filmez, dar am venit astăzi după catifele, pentru că mă pregătesc pentru rochiile de Revelion, și voiam să vă arăt niște culori și să vedem dacă vă  plac și vouă. Ce culori credeți că mi-ar mai trebui pentru Revelion? Mi-ar plăcea să-mi scrieți în comentarii.”, a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea, prin intermediul postării sale de pe Facebook. 

La rândul lor, fanii i-au sărit în ajutor, și nu au fost deloc puțini la număr. Nu a scăpat nici de vechea critică, din cauza faptului că avea câteva pete albe pe bluza pe care o purta atunci când se afla în magazine. 

„Mai schimbăm și noi bluza aia? E pătată și cam candește, mă gândeam eu”, „Foarte  frumoase, dar muncești prea mult toată ziua. Du-te acasă și odihnește-te, că seara la Capricii îi înghiți pe toți, așa caști de rupi”, „Ce să zic, chestia asta cu filmatul la cumpărături mi se pare ceva de prost gust și fățărnicie pentru o persoană publică. Este o părere personală”, „Alt tricou nu mai ai Gabi? Tot cu ăla te văd în câteva filmări. Inclusiv când ți-ai făcut cumpărăturile pentru zacuscă”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de vedetă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gabriela Cristea, din nou ținta ironiilor: Mai schimbăm și noi bluza aia? Că e pătată și…

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type