Prima pagină » Horoscop 26 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care trebuie să facă o schimbare. Nu mai sta în aceeași „ciorbă reîncălzită”!

Horoscop 26 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care trebuie să facă o schimbare. Nu mai sta în aceeași „ciorbă reîncălzită”!

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscop-26-octombrie:-balanta,-scorpion,-sagetator,-capricorn,-varsator-zodia-care-trebuie-sa-faca-o-schimbare.-nu-mai-sta-in-aceeasi-„ciorba-reincalzita”!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne apropiem de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur. Cum, în acest moment, axa Taur-Scorpion este destul de dinamică, vom face tot posibilul să mai amânăm unele decizii, dar nu se va mai putea. Încăpățânarea nu ajută la nimic bun, din contră. Ne creează stres suplimentar. Zile importante pentru decizii financiare. 

BALANȚĂ

Discuţiile despre bani nu sunt încurajate. Staţi departe de a împărtăşi informaţii despre situaţia voastră financiară! Nu intraţi cu bocancii în vieţile celorlalţi.

SCORPION

Vă faceţi planuri îndrăzneţe pentru viitorul apropiat. Să nu vă fie frică să le împărtăşiţi, dar acelor oameni pe care aţi vrea să îi atrageţi în proiectele voastre. Îi puteţi pregăti de pe acum, ca să vedeţi cum reacţionează.

SĂGETĂTOR

Drama multă nu face bine nimănui, iar voi trebuie să vă daţi seama. Cu cât staţi mai mult într-o ciorbă reîncălzită, cu atât nu mai are gust viaţa.

CAPRICORN

Trebuie să vă faceţi timp pentru iubire. Este adevărat că munciţi, trebuie să faceţi bani, dar o îmbrăţişare, un sărut spontan, un cadou, o atenţie mică sunt lucruri care contează. Este nevoie de timp pentru iubire!

VĂRSĂTOR

Trebuie să fiţi mai autoritari sau trebuie să ştiţi să vă raportaţi la autoritatea din viaţa voastră, sau trebuie să fiţi mai îndrăzneţi. Dacă lucraţi undeva, şefilor le va plăcea enorm să le faceţi propuneri. Dacă nu, vin ei la tine şi te ceartă. Îndrăzniţi mai mult!

PEȘTI

Încercaţi şi alte subiecte cu partenerul, să vedeți cum reacționează el, să vedeţi cum reacționați voi la ce propune el. Veţi învăţa unul despre altul lucruri fabuloase.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscop 26 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care trebuie să facă o schimbare. Nu mai sta în aceeași „ciorbă reîncălzită”!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type