Prima pagină » Horoscop: Marte a intrat în Berbec. Zodiile riscă să devină conflictuale, dar se ivesc si perspective noi

Horoscop: Marte a intrat în Berbec. Zodiile riscă să devină conflictuale, dar se ivesc si perspective noi

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscop:-marte-a-intrat-in-berbec.-zodiile-risca-sa-devina-conflictuale,-dar-se-ivesc-si-perspective-noi

01-05-2024 | 11:46

Shutterstock

Marte traversează zodia Berbec între 30 aprilie și 9 iunie 2024. Marte are o influență directă asupra vieții individuale și este un simbol al libertății, curajului și determinării.

autor

Marte este asociat cu conflictul, voința, entuziasmul, tensiunile, ostilitatea și riscurile. Vibrația lui Marte îndeamnă la acțiune, eforturi intense, inițiative care pot deschide perspective noi.

De asemenea, Marte aduce mult curaj, voință și determinare în atingerea obiectivelor, dar și acțiuni îndrăznețe și stimulează dorința de independență. Există riscul de a deveni conflictuali, agresivi, de a impune cu forța soluții/decizii sau a ne asuma riscuri prea mari în domeniul de viață guvernat de zodia Berbec.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Marte în tranzit prin zodia Berbec, pentru fiecare zodie:

Citește și

Berbec

Pentru nativii Berbec, Marte în tranzit prin zodia Berbec le aduce multă energie, mai ales că este guvernatorul lor. Nativii Berbec au putere să demareze proiecte noi, personale sau profesionale și dau dovadă de o ambiție ieșită din comun. Urmează o luptă pentru a obține ceea ce-și doresc.

Taur

Pentru nativii Taur, Marte în tranzit prin zodia Berbec vine să le răscolească universul interior, amintirile, trecutul. Marte le aduce agitație interioară, dar și intuiție, introspecție și analiză. Dacă vor fi atenți, nativii Taur pot avea parte de o vindecare, să rupă o relație toxică sau să se desprindă de o situație, care le aduce probleme.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Marte în tranzit prin zodia Berbec le activează relațiile de prietenie și urmează o perioadă de acțiune în proiectele de pe urma exercitării profesiei. Gemenii vor căuta să adere la grupuri noi, să se asocieze cu persoane cu aceleași idealuri, au elan să demareze proiecte și curaj în construirea unor planuri îndrăznețe.

Rac

Pentru nativii Rac, Marte în tranzit prin zodia Berbec le activează sectorul carierei și reputației profesionale și vor da dovadă de mult curaj și inițiative să-și urmeze niște obiective profesionale. Este posibil să apară și tensiuni cu superiorii, legate de niște schimbări, care au loc la nivelul conducerii sau poate de direcție, dar care vor aduce progres.

Leu

Pentru nativii Leu, Marte în tranzit prin zodia Berbec le activează sectorul studiilor, străinătății, schimburilor de experiență profesională, filosofiei de viață și credințelor. Leii sunt stimulați să învețe, să exploreze domenii noi, să studieze sau să călătorească. De asemenea, își vor susține cu putere punctele de vedere și pot intra în dese conflicte de idei.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Marte în tranzit prin zodia Berbec le aduce impuls în rezolvarea unor chestiuni financiare, returnarea unei datorii, accesarea unui credit. De asemenea, vor lupta pentru a obține niște drepturi materiale în urma muncii depuse. Și viața intimă se animă, dar și relațiile profunde și dacă sunt nemulțumite, Fecioarele vor renunța la o relație, care nu mai funcționează și vor face o schimbare importantă în viața lor.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Marte în tranzit prin zodia Berbec le activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și contextul astral va fi destul de tensionat în perioada următoare, dacă nu aleg să folosească energia constructiv. Este posibil ca unii nativi să rupă o relație sau un contract, care nu îi mai reprezintă.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Marte în tranzit prin zodia Berbec le aduce multă energie la locul de muncă și îi ajută în eficientizarea sarcinilor. Marte pune lucrurile în mișcare și aduce implicare în proiecte îndrăznețe. Dacă au impresia că pot muta munții din loc și se implică în mai multe proiecte decât pot duce, nativii Scorpion ar putea să se suprasolicite. Este nevoie să aibă grijă de sănătate și să meargă la un control de rutină.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Marte în tranzit prin zodia Berbec le activează casa iubirii, romantismului, distracției, flirtului și aventurii. Săgetătorii au dispoziție să-și trăiască viața la cote înalte, se pot îndrăgosti, iar în cuplurile mai vechi este posibil să se discute de apariția unui copil. Atenție la tendința de infidelitate și la spiritul competitiv exagerat. În iubire se recomandă atenție și evitarea grabei privind intrarea într-o relație.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Marte în tranzit prin zodia Berbec le aduce energie în rezolvarea chestiunilor gospodărești, a unui context locativ, privind relațiile cu părinții. Marte poate aduce discuții aprinse și conflicte. Recomandarea astrelor este ca nativii Capricorn să investească energie în petrecerea timpului în mod plăcut cu familia. De asemenea, este posibil să pună lucrurile în mișcare în casă, să facă schimbări.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Marte în tranzit prin zodia Berbec aduce multă energie în sectorul comunicării, învățării, exprimării opiniilor, interacționării. Contextul astral îi ajută pe Vărsători să spună lucrurilor pe nume, poate uneori prea agresiv, să rezolve o serie de chestiuni administrative sau birocratice, să facă mai multe deplasări decât de obicei. Posibil Marte să le aducă agitație mentală, așa că recomandarea este să-și țină mintea ocupată, să învețe lucruri noi.

Pești

Pentru nativii Pești, Marte în tranzit prin zodia Berbec le dinamizează casa banilor, a veniturilor provenite din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Nativii Pești sunt determinați să câștige mai mult, să obțină independență financiară. 

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: StirilePROTV

Etichete: horoscop, planete, zodii, horoscop zilnic, horoscop astazi,

Dată publicare: 01-05-2024 11:46

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu

Stiri actuale

Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu

O manifestaţie de protest are loc joi, la Vama Veche, faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, şi soldat cu moartea a doi tineri.

INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”

EU YES LA VOT

INTERVIU. Sebastian Burduja: „Am toate șansele să câștig. Nicușor Dan nu are rezultate în București”

Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei, este încrezător în șansele sale în cursa pentru șefia PMB.

Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic împotriva forţelor ucrainene

Stiri externe

Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic împotriva forţelor ucrainene

SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat, notează AFP.

Top citite

1 Rachete Ucraina

Getty

Stiri externe

2 șoigu putin

Profimedia

Stiri externe

3 f-16

Getty

Stiri externe

VIDEO VOYO

Alt Text!

ShARE ÎN BUCATE

Kadayif cu frișcă și migdale caramelizate, după rețeta Majdei

13:14

Alt Text!

La Măruță

1 Mai 2024

01:31:30

Alt Text!

Visuri la cheie

Visuri la cheie: Sezonul 10 – Trailer

03:24

Alt Text!

Săriți de pe fix

Săriți de pe fix – Trailer

04:05

Alt Text!

Vorbește Lumea

1 Mai 2024

01:48:41

Alt Text!

Beauty Buzz

Beauty Buzz – Sezonul 3 – Episodul 6: Explorează tainele unui machiaj grafic plin de culoare și creativitate

11:07

Alt Text!

Groapa

Ioana Brumar, despre personajul pe care îl interpretează în serialul Groapa și atmosfera de la filmări

03:37

Alt Text!

I like IT

I like IT – Activitățile școlare sunt acum mult mai interesante pentru cei mici datorită noilor tehnologii

06:07

Alt Text!

Groapa

Cine este Alma Coman? Groapa, un nou serial, în curând pe Pro TV și pe VOYO!

00:59

Alt Text!

Conectat la România

Vacanțe fără griji. Cum ne ferim de surprize neplăcute la cazare și avion

13:28




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscop: Marte a intrat în Berbec. Zodiile riscă să devină conflictuale, dar se ivesc si perspective noi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type