Prima pagină » Huawei nova 11 SE sosește pe 31 octombrie și avem o listare a sa din GeekBench; Ce dotări oferă?

Huawei nova 11 SE sosește pe 31 octombrie și avem o listare a sa din GeekBench; Ce dotări oferă?

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-nova-11-se-soseste-pe-31-octombrie-si-avem-o-listare-a-sa-din-geekbench;-ce-dotari-ofera?

Mâine pe data de 31 octombrie 2023 avem bifate în calendar noi evenimente, astfel că pe lângă cel Apple, vine și conferința HUAWEI în cadrul căreia va fi anunțat smartphone-ul mid-range Nova 11 SE. Acesta a bifat câteva leak-uri anterior, iar astăzi avem și o listare a sa din GeekBench, cu detalii în rândurile de mai jos. 

nova 11 SE

Legat de benchmark, descoperim că telefonul obține 410 puncte la testul single-core, respectiv 1447 puncte la testul multi-core și că acesta vine cu procesor octa-core (4x 2.4 GHz + 4x 1.9 GHz), mai precis un Snapdragon 680. Are 8 GB RAM la bord iar ca sistem de operare vine cu Android 12 plus interfața actualiztă EMUI.

Telefonul va aduce cameră de 108 mpx în spate, cameră selfie de 32 mpx și o talie de 7.39 mm. Îl vpm găsi pe negru, verde sau alb, cu acel setup în forma cifrei 8. Va avea și port USB-C la bază și doar conectivitate 5G. Mă aștept și la o baterie de 5000 mAh, iar prețul îl aflăm mâine. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei nova 11 SE sosește pe 31 octombrie și avem o listare a sa din GeekBench; Ce dotări oferă?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type