Prima pagină » Neon Prime, următorul joc de la Valve, va fi un third-person plasat în universul DOTA – gadgets & lifestyle.

Neon Prime, următorul joc de la Valve, va fi un third-person plasat în universul DOTA – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
neon-prime,-urmatorul-joc-de-la-valve,-va-fi-un-third-person-plasat-in-universul-dota-–-gadgets-&-lifestyle.

Neon Prime este următorul joc dezvoltat de Valve, iar într-o manieră tipică companiei, informațiile referitoare la viitoarea lansare sunt aproape inexistente. Știm că undeva în 2022, numele jocului a devenit marcă înregistrată, după care a fost liniște – bine, până acum. Tyler McVicker, un leaker faimos de informații Valve, susține că a discutat cu angajați din interiorul companiei și a obținut detalii foarte interesante despre următorul joc la care lucrează echipa de producție:

  • Un shooter competitiv third-person MOBA-Lite, cu un sistem de clase și hărți imense care pot fi distruse;
  • Două echipe se vor lupta pe câmpuri de luptă foarte mari cu scopul final de a învinge armata imensă din baza inamică;
  • Fiecare clasă va avea abilități unice și personalități (comparabil cu Team Fortress 2), într-un cadru SCI-FI cu lore adiacent universului DOTA;
  • Hărțile sunt imense – vor exista trenuri care te vor duce de colo-colo;
  • Distrugere voxel-based care îți permite să demolezi aproape toată harta (ca în Teardown), iar clasele vor avea diferite comenzi pentru echipa lor.

Din toate astea reiese că Neon Prime se inspiră din piața eSports destul de puternic și împrumută elemente din jocuri populare. Perspectiva third-person și accentul pe construit (ori mai de grabă demolat) îmi amintește de Fortnite, sistemul de clase de Call of Duty și Battlefield, însă abordarea și mix-ul de elemente fac din acest joc un proiect interesant. Conform lui McVickers, locațiile jocului sunt inspirate de Half-Life, ceea ce va pune un zâmbet larg pe fețele fanilor Valve. În plus, acesta mai susține și că suntem aproape de data la care compania va anunța oficial jocul.

Dacă este să ne luăm după istoria recentă a celor de la Valve, odată anunțat Neon Prime ar putea fi lansat la câteva luni distanță. Să nu uităm că la fel a fost și cu Counter-Strike 2, când primeam informații cu lingurița, urmate de anunțul din martie 2023, iar pe 27 septembrie am primit și jocul (oarecum) gata. Sunt curios dacă Neon Prime va vedea lumina zilei, vorbim de Valve până la urmă, și dacă va reuși să devină popular odată ce lovește piața.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Neon Prime, următorul joc de la Valve, va fi un third-person plasat în universul DOTA – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă