Prima pagină » Huawei sărbătorește: HarmonyOS 4.0 rulează pe 100.000 de dispozitive la doar 3 luni de la debut

Huawei sărbătorește: HarmonyOS 4.0 rulează pe 100.000 de dispozitive la doar 3 luni de la debut

de Roboțelul @ iDOR.info
huawei-sarbatoreste:-harmonyos-40-ruleaza-pe-100.000-de-dispozitive-la-doar-3-luni-de-la-debut

Huawei lansa HarmonyOS 4.0 în această vară, o versiune nouă pentru sistemul său de operare ce rulează pe smartphone-uri, TV-uri, purtabile, chiar și automobile. Ei bine, la aproximativ 3 luni de la lansare aflăm că noul release rulează deja pe 100.000 de dispozitive. Mai jos avem detalii.

Platforma a ajuns la acest număr impresionant în doar 87 de zile, mai exact. Asta înseamnă că în jur de 1.1 milioane de dispozitive au fost actualizate la HarmonyOS 4.0 zilnic. Din păcate acest sistem de operare nu e rulat pe telefoanele vândute la nivel global, astfel că o bună parte din device-urile ce rulează HarmonyOS 4.0 sunt în China. Am mai aflat recent că primul automobil ce adoptă această platformă este Chery Luxeed, un sedan electric cu vibe de Porsche Taycan.

Pe lista de dispozitive compatibile cu HarmonyOS 4.0 sunt incluse 69 de smartphone-uri, tablete și smart TV-uri. La nivel global actualizarea ar trebui să sosească oficial pe smartwatch-uri și tablete, singurele device-uri ce rulează oficial acest OS. 

La baza lui HarmonyOS 4.0 se află Ark Engine, într-o versiune regândită, care ar oferi o performanţă cu 20% mai bună, cu deschidere mai rapidă de aplicaţii şi animaţii mai line. De asemenea, consumă mai puțină energie, iar Huawei a adus aici noi opțiuni de personalizare pentru homescreen, emoji-uri animate, un centru de notificări reinventat. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Huawei sărbătorește: HarmonyOS 4.0 rulează pe 100.000 de dispozitive la doar 3 luni de la debut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type