Prima pagină » Specificațiile lui Samsung Galaxy A15 5G ajung pe web și aflăm cât ar costa la debut

Specificațiile lui Samsung Galaxy A15 5G ajung pe web și aflăm cât ar costa la debut

de Roboțelul @ iDOR.info
specificatiile-lui-samsung-galaxy-a15-5g-ajung-pe-web-si-aflam-cat-ar-costa-la-debut

Despre Galaxy A15 am mai scris în trecut. Acest model ar urma să debuteze atât în variantă 4G, cât și 5G, iar interesant e că ar fi cel mai accesibil telefon din portofoliul Samsung care vine cu display OLED. Ei bine, dacă varianta 4G a apărut în GeekBench, acum a venit momentul să aflăm ce are de oferit modelul 5G. Pe web au apărut specificațiile sale și avem chiar indicii cu privire la preț. Mai jos avem detalii.

Samsung Galaxy A15 5G ar primi un procesor Dimensity 6100+ de la MediaTek sub capotă. Ar exista configurații cu 4 GB sau 6 GB RAM, iar telefonul rulează Android 13. E posibil ca OS-ul să se schimbe în timp, iar Samsung să lanseze terminalul cu Android 14 și One UI 6.0 la bord. Panoul terminalului 5G ar avea 6.5 inch conform tipster-ului Paras Guglani, rezoluția sa ar fi Full HD+, iar refresh rate-ul 90Hz. 

Zvonurile din trecut ne spuneau că varianta 4G primește ecran OLED de 6.4 inch, însă. Nu e clar dacă vorbim despre o diferență între cele două versiuni sau doar o mică greșeală. Mai aflăm că în spate s-ar afla o cameră de 50 MP ce aduce zoom digital 10X, o cameră ultrawide de 5 MP, dar și un senzor de 2 MP. Pentru selfie-uri ar trebui să primim un senzor de 13 MP integrat în decupaj picătură. Aflăm că ar exista o baterie de 5000 mAh aici, iar alimentarea se va realiza la 25W pe fir.

Galaxy A15 ar sosi pe negru și albastru, iar în SUA s-ar vinde pentru aproximativ 149 de dolari. Totuși, un alt tipster spunea în trecut că telefonul s-ar vinde pentru 250 de euro în Europa. Cel mai bine ar fi să așteptăm leak-uri ceva mai credibile. Samsung ar trebui să lanseze acest model accesibil undeva la începutul anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Specificațiile lui Samsung Galaxy A15 5G ajung pe web și aflăm cât ar costa la debut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă