Prima pagină » Iana Novac a sărbătorit 20 de ani de la nuntă la Washington! Ador să fiu în brațele tale de aproape o viață!

Iana Novac a sărbătorit 20 de ani de la nuntă la Washington! Ador să fiu în brațele tale de aproape o viață!

de Roboțelul @ iDOR.info
iana-novac-a-sarbatorit-20-de-ani-de-la-nunta-la-washington!-ador-sa-fiu-in-bratele-tale-de-aproape-o-viata!

Renumita soprană Iana Novac (39 de ani), componetă a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de dragoste că-n filme alături de soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă de la Distinto, care i-a fost profesor de canto artistei.

Iana Novac a fost invitată specială  la Washington, pe scena The John F. Kennedy Center for the Performing Arts - Concert Hall, acolo unde Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut spectacolul „Spirit of România”

Imaginea 1/6: Iana Novac a fost invitată specială la Washington, pe scena The John F. Kennedy Center for the Performing Arts – Concert Hall, acolo unde Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut spectacolul „Spirit of România”

Cei doi au împreună o familie frumoasă și doi copii, un băiețel pe nume Alexandru (3 ani) și o fetiță, Erika Maria, de 10 ani, dar se completează de minune și pe scenă. Aniversarea celor 20 de ani de căsătorie i-a prins pe cei doi soți în America, la Washington, acolo unde amândoi au urcat pe scenă, susținând un concert la John F. Kennedy Center for the Performing Arts, pe data de 18 octombrie.

„Ador să fiu în brațele tale de aproape o viață”

20 de ani! Da, exact, nu e titlul spectacolului magistral de la Sala Palatului, ci titlul unei superbe povești de dragoste care a început acum 20 de ani, fix în această zi! În acest timp am construit împreună tot ce ne-am dorit, am călătorit, ne-am bucurat unul de altul, dar cel mai important, ne-am completat viața cu cele 2 minuni, Erika și Alexandru! Te Iubesc!” , a fost mesajul pe care soțul sopranei Iana Novac, tenorul Octavian Dobrotă de la Distinto, i l-a transmis iubitei sale soții, la ceas aniversar, direct de la Washington DC.

Nici cea mai îndrăgită soprană de la noi nu s-a lăsat mai prejos și și-a mărturisit public dragostea față de jumătatea și soțul ei, Octavian Dobrotă.

20 de ani de la nunta noastră!Ador să fiu în brațele tale de aproape o viață Octavian Dobrotă – Distinto și pentru totdeauna.Te iubesc!#20anidecununie #împreunădemânămereu”, a fost mesajul transmis de Iana Novac pe rețelele de socializare pentru soțul său.

Iana Novac a fost invitată specială  la Washington, pe scena The John F. Kennedy Center for the Performing Arts – Concert Hall, acolo unde Ovidiu Lipan Țăndărică a susținut spectacolul „Spirit of România” și a avut alături de el mai mulți oaspeți dragi, precum Iana Novac, Octavian Dobrotă și Stelu Enache.

A anunțat concertul de anul viitor 

Iana Novac a avut un an plin și frumos, cu multe proiecte profesionale care i-au dat satisfacție. S-a reunit trupa A.S.I.A., a avut și multe spectacole în paralel cu celebra formație, și pentru că anul trecut, pe 24 octombrie a organizat la Sala Palatului un frumos concert pentru cei 20 de ani de carieră, îndrăgita soprană nu se va lăsa mai prejos nici acum. Are noi spectacole în această toamnă și a anunțat pentru luna martie a anului viitor, chiar pe 6 martie 2024, următorul său spectacol grandios de la Sala Palatului, „Orice femeie e frumoasă”, cu invitați speciali precum Maestrul Eugen Doga și Monica Anghel.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Iana Novac a sărbătorit 20 de ani de la nuntă la Washington! Ador să fiu în brațele tale de aproape o viață!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google