Prima pagină » Incidentul de la o nuntă care a umilit-o pe Camilla și l-a obligat pe Charles s-o ia de soție

Incidentul de la o nuntă care a umilit-o pe Camilla și l-a obligat pe Charles s-o ia de soție

de Roboțelul @ iDOR.info
incidentul-de-la-o-nunta-care-a-umilit-o-pe-camilla-si-l-a-obligat-pe-charles-s-o-ia-de-sotie

Trecutul e trecut, iar astăzi Charles și Camilla se bucură de-un mariaj liniștit, care nu mai este atât de tocat de presa mondenă precum se întâmpla în trecut.

Cu toate acestea, sunt anumite detalii legate de relația lor pe care publicul nu le știe nici acum. Cum ar fi acest incident social care-a grăbit oficializarea legăturii lor. 

Ocazia a fost căsătoria din anul 2004 dintre Edward Van Cutsem, fiul unor prieteni de familie ai lui Charles, și fiica Ducelui de Westminster.

Edward era și finul lui Charles și unul dintre pajii de la nunta lui cu Prințesa Diana.

Evenimentul a fost declarat nunta anului în înalta societate britanică, cu invitați printre care s-au numărat Regina Elisabeta și Prințul Philip, Charles și Camilla, precum și frații William și Harry.

„Charles și Camilla au fost informați despre cum vor fi așezați în biserică în weekendul de dinaintea nunții”, scrie autoarea Tina Brown în cartea ei despre familia regală britanică The Palace Papers.

„Aranjamentele arătau că doamna Parker Bowles a fost retrogradată la marginile sociale ale evenimentului”. Camilla, scrie autoarea, se aștepta să stea direct în spatele lui Charles, care avea să se alăture Reginei și Prințului Philip pe primul rând de scaune, în biserică.

„Dar nu, acea vacă olandeză, cum ar fi numit-o Camilla pe mama mirelui, Emilie Van Cutsem, o proptise pe cealaltă parte a catedralei, în spate, alături de prietenii miresei, și i-a spus că nu poate intra sau ieși pe ușa principală.

Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005 foto Getty Images

Imaginea 1/5: Charles și Camilla s-au căsătorit în anul 2005 foto Getty Images

Un membru al staff-ului regal a declarat la acea vreme pentru Daily Mail că acest lucru a înfuriat-o teribil pe Camilla. Pretinzând că respectă protocolul, doamna Van Cutsem a refuzat să o plaseze pe Camilla pe rândurile din față, iar Camilla a refuzat să fie înțelegătoare”, scrie Tina Brown.

„Nu voia să fie umilită în fața întregului cerc de prieteni ai lui Charles și, mai important, a întregii familii regale. Prințul a trebuit să aleagă între a participa la nuntă fără ea sau să-și dezamăgească prietenii apropiați și finul.”

Din fericire, s-a ivit o soluție neutră. În ziua nunții, Charles a fost obligat să viziteze o cazarmă militară pentru a se întâlni cu familiile soldaților uciși într-un atac sinucigaș în Irak.

În acest moment, tatăl în vârstă de 87 de ani al Camillei, maiorul Bruce Shand, a intra în scenă. Acesta ținea foarte mult la iubitul fiicei sale, dar îl credea slab și era îngrijorat de cât de vulnerabilă era poziția Camillei, așa că i-a cerut lui Charles să facă lucrurile oficiale.

Charles a recunoscut că, fără căsătorie, aleasa lui nu avea niciun statut, așa că, de Anul Nou, a cerut-o pe Camilla de soție, iar restul e istorie. 

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Incidentul de la o nuntă care a umilit-o pe Camilla și l-a obligat pe Charles s-o ia de soție

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google