Prima pagină » Regina Elisabeta a respins dorința nepotrivită a lui Meghan Markle după nunta regală cu Prințul Harry

Regina Elisabeta a respins dorința nepotrivită a lui Meghan Markle după nunta regală cu Prințul Harry

de Roboțelul @ iDOR.info
regina-elisabeta-a-respins-dorinta-nepotrivita-a-lui-meghan-markle-dupa-nunta-regala-cu-printul-harry

Harry și Meghan Markle s-au mutat la Frogmore Cottage imediat după nuntă, însă se pare că planurile lor locative implicau o … mai mare grandoare.

În 2018, Meghan Markle a devenit Ducesă de Sussex și mireasa Prințului Harry. Nunta lor a fost de poveste și a captat, la vremea respectivă, întreg globul. Era confirmarea faptului că basmele există. Americanca fără sânge albastru, mai în vârstă decât mirele și divorțată reușea să pătrundă într-una dintre cele mai mari case regale ale lumii. Mulți au bănuit-o că s-a căsătorit din interes, însă exotica Meghan Markle a făcut dovada că are o relație cât se poate de solidă cu mezinul Regelui Charles.

Harry și Meghan, nuntă, Sussex, Profimedia (2) jpg

După nuntă, tânăra pereche s-a mutat pe domeniul de la Windsor, în cocheta vilă cunoscută sub numele de Frogmore Cottage. Se pare însă că această adresă nu prea le-a fost pe plac, scrie presa bitanică.

Potrivit autoarei regale Roya Nikkah de la Sunday Times, frumoasa pereche spera să locuiască chiar la castelul Windsor. Sunt de notorietate deja visele lor de grandoare.

Se pare însă că Regina Elisabeta a II-a a refuzat cererea perechii de a locui la Windsor, relatează publicația Mirror.

Harry și Meghan, nuntă, Sussex, Profimedia (1) jpg

Hugo Vickers a detaliat subiectul în publicația Express. El a spus că suverana britanică nu a considerat deloc potrivit ca Ducii de Sussex să locuiască la Windsor, unul dintre domiciliile preferate de răposata regină.

Expertul regal opinează că deși la Windsor există nenumărate încăperi nefolosite, în viziunea Elisabetei a II-a nu era potrivit pentru acest cuplu tânăr să locuiască la început în Castelul Windsor, considerând că ei au nevoie de intimitate.

Drept pentru care a respins cererea nepotului său și a miresei sale și le-a dăruit Frogmore Cottage, reședința care le-a fost luată înapoi de către Regele Charles. La ora actuală, Ducii de Sussex nu mai au o reședință britanică oficială, însă se pare că monarhul dorește să remedieze situația. Nu se știe dacă le va da înapoi proprietatea cochetă sau le va oferi o altă variantă locativă.

Foto: Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Regina Elisabeta a respins dorința nepotrivită a lui Meghan Markle după nunta regală cu Prințul Harry

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă