Prima pagină » Meizu 20 Classic a debutat! Flagship cu design elegant, cu 16 GB RAM și suport pentru integrare în Flyme Auto

Meizu 20 Classic a debutat! Flagship cu design elegant, cu 16 GB RAM și suport pentru integrare în Flyme Auto

de Roboțelul @ iDOR.info
meizu-20-classic-a-debutat!-flagship-cu-design-elegant,-cu-16-gb-ram-si-suport-pentru-integrare-in-flyme-auto

Meizu nu comercializează dispozitivele la nivel global, însă compania reușește să lanseze telefoane cu design tare atractiv și specificații de top. Ultimul sosit este Meizu 20 Classic, un model cu hardware capabil ce sosește în mai multe variante de culoare și aduce 16 GB de RAM. El are și integrare în Flyme OS, sistemul de operare folosit de către producătorul de automobile Geely (care deține brand-ul Meizu). Mai jos avem detalii.

Deși vorbim despre un nou model, multe din specificații rămân identice cu cele adoptate de Meizu 20. Apare aici extra-memorie RAM, însă, 16 GB, iar terminalul sosește pe noi nuanțe de culoare. Sub capotă descoperim un procesor Snapdragon 8 Gen 2, în față se află un ecran OLED de 6.55 inch cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. Terminalul e fabricat din sticlă și aluminiu, iar partea din spate aduce textură mată pentru extra-aderență. 

În spate descoperim o cameră de 50 MP principală, una de 16 MP ultrawide, una de 5 MP bokeh, iar în față găsim un senzor selfie de 32 MP. Meizu 20 Classic are sub capotă o baterie de 4700 mAh, iar alimentarea se realizează la 67W pe fir. Peste Android 13 este aplicată interfața Flyme 10, iar telefonul a primit integrare în Flyme Auto, OS preinstalat pe sistemele de navigare ale automobilelor Geely.

În China telefonul se vinde pentru aproximativ 424 de dolari în variantă ce implică 16 GB RAM și 256 GB de stocare.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meizu 20 Classic a debutat! Flagship cu design elegant, cu 16 GB RAM și suport pentru integrare în Flyme Auto

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă