Prima pagină » OnePlus va dezvălui cel mai luminos ecran de telefon din lume pe 24 octombrie; Ar putea sosi pe OnePlus 12

OnePlus va dezvălui cel mai luminos ecran de telefon din lume pe 24 octombrie; Ar putea sosi pe OnePlus 12

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-va-dezvalui-cel-mai-luminos-ecran-de-telefon-din-lume-pe-24-octombrie;-ar-putea-sosi-pe-oneplus-12

OnePlus Open a sosit în această săptămână şi se pare că această companie nu se opreşte aici. Tocmai a oferit un teaser pentru un anunţ pe care îl va efectua pe 24 octombrie şi anume dezvăluirea „celui mai luminos ecran de smartphone„, care ajunge la 3000 de nits de luminozitate.

Pe poster stau scrise numele BOE (unul dintre cei mai mari producători de panouri de ecrane din lume), OPPO şi OnePlus. În caractere chineze ni se promite şi „o nouă epocă pentru ecranele din China„. Noul panou va fi „excepţional de luminos”, conform zvonacului Digital Chat Station. El dezvăluie că e vorba despre un panou cu rezoluţie 1440p şi luminozitate de 3000 de nits.

Va exista şi o versiune 1220p cu luminozitate şi mai ridicată. Smartphone-urile actuale sunt pe la 2000-2600 şi ceva de nits cu luminozitatea. Un exemplu este Xiaomi 13T Pro, care ar ajunge la 2600 nits. Nici OnePlus Open nu sta rău, cu 1400 de nits de luminozitate şi 2800 de nits în condiţii de expunere la soare.

Noul panou va suporta şi PWM Dimming de 2160 Hz, faţă de 1440 Hz, cât au panourile actuale, pentru a elimina flicker-ul, dar şi Single Pulse DC. E interesant că anunţul panoului se face în aceeaşi zi cu cel pregătit de Qualcomm pentru Snapdragon 8 Gen 3. Posibil ca noul ecran să ajungă pe OnePlus 12 la început de an 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus va dezvălui cel mai luminos ecran de telefon din lume pe 24 octombrie; Ar putea sosi pe OnePlus 12

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type