Prima pagină » Mihaela Bilic, fază tare la benzinărie în văzul tuturor: Am sărit la el și l-am prins cu mâinile. „Ce faci? Nu ți-e rușine?!” / „Taci, nu mai face scandal!”

Mihaela Bilic, fază tare la benzinărie în văzul tuturor: Am sărit la el și l-am prins cu mâinile. „Ce faci? Nu ți-e rușine?!” / „Taci, nu mai face scandal!”

de Roboțelul @ iDOR.info
mihaela-bilic,-faza-tare-la-benzinarie-in-vazul-tuturor:-am-sarit-la-el-si-l-am-prins-cu-mainile.-„ce-faci?-nu-ti-e-rusine?!”-/-„taci,-nu-mai-face-scandal!”

Mihaela Bilic a fost protagonista unui episod de zile mari.

A fost „jefuită”. De fapt, s-a încercat un jaf, dar cu eșec pentru hoț.

Într-un interviu pentru Spectacola.ro, Mihaela Bilic a povestit ce a pățit.

„Îmi alimentam mașina la benzinărie și lăsasem deschise ambele geamuri pentru că era cald afară. Cât timp eu eram cu pompa în mână, un individ s-a apropiat de mașină și, sub ochii mei, mi-a luat poșeta de pe scaunul din față. Reacția mea a fost instinctivă. Într-o clipă am sărit la el și l-am prins cu mâinile de piept. „Ce faci? Nu ți-e rușine?!” strigam în timp ce îl scuturam zdravăn.

Cu siguranță nu se aștepta la așa o reacție, mai ales că șoferii de la celelalte pompe au sesizat incidentul. Deci… povestea a fost de speriat mai degrabă pentru hoț. Când a văzut cât sunt de pornită… a bătut în retragere și mi-a șoptit smerit „Ia-ți poșeta înapoi și taci din gură, nu mai face atât scandal!”. A fost cu happy-end, dar și acum sunt șocată de faptul că niciun bărbat dintre cei care se aflau în jurul meu nu a luat atitudine, doar priveau amuzați”, a povestit Mihaela Bilic.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro – https://www.spectacola.ro/halloween-spectacola-povesti-de-groaza-cu-mihaela-bilic-am-o-strategie-care-blocheaza-ghinionul_33820.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

bilic hot

bilic hotie

mihaela bilic




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihaela Bilic, fază tare la benzinărie în văzul tuturor: Am sărit la el și l-am prins cu mâinile. „Ce faci? Nu ți-e rușine?!” / „Taci, nu mai face scandal!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă