Prima pagină » Mihaela Rădulescu, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum a răspuns criticilor fanilor: Pentru că pot!

Mihaela Rădulescu, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum a răspuns criticilor fanilor: Pentru că pot!

de Roboțelul @ iDOR.info
mihaela-radulescu,-aparitie-spectaculoasa-pe-instagram.-cum-a-raspuns-criticilor-fanilor:-pentru-ca-pot!

Mihaela Rădulescu, apariție spectaculoasă pe pagina personală de Instagram

Mihaela Rădulescu a distribuit o imagine inedită pe pagina de Instagram, din cadrul unui pictorial îndrăzneț. Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și având pe cap o coroană, fosta prezentatoare a transmis un mesaj de solidaritate femeilor și le-a reamintit cât de puternice sunt, de fapt.

mihaela radulescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Mulți vor încerca să-ți fure coroana. Dă-le-o, lasă-i să o aibă. Păstrează atitudinea de regina și modul ei de viață. Astea nu ți le pot fura. Trimit iubire tuturor femeilor-regine, care iau apărarea altor femei și strălucesc în timp ce luptă.”, a fost mesajul pe care Mihaela l-a scris, pe pagina personală de Instagram, în limba engleză.

Mulți au fost internauții care i-au adresat cuvinte de laudă pentru ipostaza în care s-a afișat și pentru mesajul transmis, însă, așa cum era de așteptat, au existat și critici. Întrebată de ce a ales să transmită mesajul în limba engleză, prezentatoarea a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Pentru că am spus tot ce am avut de spus în limba română, în 28 de ani de … vorbit la TV. Pentru că trăiesc de 17 ani în altă țară. Pentru că rețelele sociale sunt o șansă uriașa de a deschide alte uși, către alte lumi, dacă îți deschizi întâi mintea. A – și pentru că pot”, a răspuns fosta prezentatoare TV.

Mihaela locuiește de aproape 17 ani în Monaco

De mai bine de un deceniu Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco și rare sunt ocaziile în care revine în țară. Chiar și atunci când se află din nou în țara natală, vedeta evită să apară la emisiuni sau să ofere interviuri. De altfel, susține că drumul în televiziune a ajuns la final pentru ea și nu intenționează să accepte să participe la diferite formate de divertisment.

Mihaela Radulescu, imagine rara cu iubitul ei (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

În curând, voi sărbători 17 ani ca rezident în Monaco. Tot 17 ani am stat și în orașul natal, Piatra Neamț. Viața e ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în părți diferite ale lumii, dar îți dă aceeași șansă să fi fericit oriunde alegi să stai.

„Mai vin în România, dar capitolul cu emisiunile tv l-am încheiat, sunt deja la jumătatea capitolului următor„, dezvăluia  Mihaela Rădulescu, pe pagina personală de Instagram.

Mihaela Rădulescu locuiește într-o casă spațioasă în Monaco, de a cărei amenajare s-a ocupat personal, ținând cont că printre interesele sale se numără și designul de interior. În imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram, fanii pot observa rafinamentul decorațiilor și terasa spațioasă de care beneficiază locuința din Monaco a fostei prezentatoare.

Perdelele modelate sub forma rochiilor, tablourile nud, statuile reprezentând femei dezbrăcate și scaunul cu o configurație anatomică distinctă au captat imediat atenția privitorilor. 

Sursă foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihaela Rădulescu, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum a răspuns criticilor fanilor: Pentru că pot!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type