Prima pagină » Samsung anunță o ediție de colecție pentru cel mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5 Retro

Samsung anunță o ediție de colecție pentru cel mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5 Retro

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-anunta-o-editie-de-colectie-pentru-cel-mai-nou-pliabil-al-sau,-galaxy-z-flip5-retro

Nu e un secret că telefoanele pliabile de tip flip s-au inspirat, din punct de vedere al design-ului, de la clasicele telefoane cu clapetă care făceau furori în urmă cu două decenii. Samsung celebrează astfel unul dintre cele mai populare modele retro ale sale, Samsung E700, cu o ediție limitată a celui mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5. Și, bineînțeles, numele acestei ediții speciale trebuia să fie Samsung Galaxy Z Flip5 Retro.

Galaxy Z Flip5 Retro vine cu aceeași combinație de culori ca modelul SGH-E700, adică albastru indigo și argintiu, și include animații și grafică inspirate de „strămoșul” său, pixelată, disponibilă pe ecranul mai mic. Evident, și pachetul este special, include logo-uri pentru Galaxy Z Flip5 și E700, stickere cu diferitele logo-uri Samsung din trecut, precum și, ca element principal, un telefon Samsung E700, care vine la pachet cu un card colector, gravat cu serial number-ul unic al device-ului.

Fiind vorba de o ediție specială, modificările se limitează doar la design, astfel că la interior telefonul va avea același Snapdragon 8 Gen 2 pe 4nm, cu un ecran de 6,7 inchi pliabil, AMOLED și 8GB de memorie RAM. Dacă vrei să afli mai multe despre Samsung Galaxy Z Flip5 poți citi review-ul nostru dedicat, disponibil aici.

Noua ediție specială Galaxy Z Flip5 Retro va fi disponibilă în cantități limitate în Coreea de Sud, începând de la 1 noiembrie. Telefonul ajunge și în Europa de această dată, în Marea Britanie, Franța, Germania și Spania, dar și în Australia, de pe data de 2 noiembrie. Versiunea aceasta va putea fi cumpărată numai de pe site-ul oficial Samsung din aceste regiuni, iar prețul va fi dezvăluit în curând.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung anunță o ediție de colecție pentru cel mai nou pliabil al său, Galaxy Z Flip5 Retro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type