Prima pagină » Smartphone-urile Samsung cu One UI 6.0 primesc Auto Blocker, o funcție ce duce securitatea la un alt nivel

Smartphone-urile Samsung cu One UI 6.0 primesc Auto Blocker, o funcție ce duce securitatea la un alt nivel

de Roboțelul @ iDOR.info
smartphone-urile-samsung-cu-one-ui-6.0-primesc-auto-blocker,-o-functie-ce-duce-securitatea-la-un-alt-nivel

One UI 6.0 a debutat recent pe seria Galaxy S23 în variantă stabilă și încă se descoperă funcții și opțiuni noi. Azi aflăm că software-ul aduce o funcție numită „Auto Blocker”. Ea duce securitatea la un nou nivel, îți protejează telefonul de o varietate de riscuri. Mai jos am toate detaliile.

Funcția se activează din setări și va bloca permanent sideloading-ul (instalarea aplicațiilor din surse neautorizate). În plus, Auto Blocker verifică aplicațiile instalate constant și detectează malware-ul înainte ca datele tale să fie compromise.Te protejează și împotriva device-urilor USB-C malițioase, util mai ales dacă îți încarci telefonul într-un loc public, acolo unde riști ca terminalul tău să fie infectat cu malware.

Apare o actualizare și pentru Message Guard, serviciul care reușește să blocheze atacurile tip Zero Click realizate în general prin SMS-uri sau imagini cu cod malițios. Auto Blocker a cum parte din One UI 6.0, poți căuta opțiunea în zona de setări.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smartphone-urile Samsung cu One UI 6.0 primesc Auto Blocker, o funcție ce duce securitatea la un alt nivel

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă