Prima pagină » Actrița Lia Bugnar, asaltată de bărbați: ”Nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită”

Actrița Lia Bugnar, asaltată de bărbați: ”Nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită”

de Roboțelul @ iDOR.info
actrita-lia-bugnar,-asaltata-de-barbati:-”nici-daca-as-fi-simultan-schioapa,-ciunga,-cheala,-buboasa,-chioara-si-balbaita”

Luni, 27 Noiembrie 2023, ora 20:43

3982 citiri

Actrița Lia Bugnar (54 de ani), care a trecut printr-o despărțire dureroasă de Anghel Damian, a mărturisit pe rețelele sociale că e asaltată de propuneri ale bărbaților.

Mai precis, Lia Bugnar a fost invitată la un podcast, unde a lăsat să se înțeleagă că-și dorește să intre într-o altă relație, fapt pentru care pețitorii s-au grăbit să intre în grațiile ei.

„Fenomenu’ straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte bărbătească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare.

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”, a mărturisit Lia Bugnar pe pagina ei de socializare.

„Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.

A! Au mai fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu’ iadului pentru păcatele mele anterioare podacastului, dar aici înțeleg, presupun că și eu m-aș antipatiza dacă aș fi ele.

Una dintre ele chiar m-a demascat public că n-am vite, păsări, n-am plantat pom și că o să mor singură, în timp ce dumneaei o să-i deschidă ușa nepoții, la un moment dat”, a adăugat Lia Bugnar.

Eveniment Quarterly Report

Adela Popescu se întoarce în televiziune. Unde va putea fi văzută actrița

Actrița Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, va reveni cât de curând în televiziune, după ce a luat o pauză pentru a se ocupa de cei trei băieți ai cuplului. „În principiu da, tot…

Peste o jumătate de milion de bărbați ucrainieni apți de luptă au părăsit țara

Aproximativ 650.000 de bărbați ucraineni cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani au părăsit Ucraina spre Europa de la începutul invaziei Rusiei în februarie 2022, informează BBC…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actrița Lia Bugnar, asaltată de bărbați: ”Nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă