Prima pagină » O actriță adorată de româniare cancer în fază terminală: „Nu vreau să mor!

O actriță adorată de româniare cancer în fază terminală: „Nu vreau să mor!

de Roboțelul @ iDOR.info
o-actrita-adorata-de-romaniare-cancer-in-faza-terminala:-„nu-vreau-sa-mor!

Imagini rare cu Shannen Doherty au fost surprinse de fotografi în Malibu. Actrița a mers la cumpărături pentru Ziua Recunoștinței, împreună cu mama ei, Rosa. Vedeta din „BH 90210”, care luptă cu nemilosul cancer cerebral în stadiul patru, face tot posibilul pentru a nu lăsa cumplita boală să-i dicteze cu totul viața.

Shannen, în vârstă de 52 de ani, îmbrăcată într-o ținută sport, lejeră, a fost fotografiată când se întorcea la mașină după o sesiune de shopping. Ea și Rosa au încărcat portbagajul autoturismului, cu diverse achiziții.

În iunie, starul din „Farmece”  a anunțat că, din păcate, cancerul de sân în stadiul patru s-a răspândit la creier. Shannen a dezvăluit diagnosticul pe Instagram, unde a postat un clip în care apărea vorbind cu un medic înainte de a intra în operație pentru a i se îndepărta o tumoare cerebrală.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale anilor ’90 încearcă să rămână optimistă, în ciuda bolii cumplite de care suferă.

Shannen Doherty, celebra actriță din „Charmed” și „Beverly Hills 90210”, se luptă cu cancerul mamar în stadiul 4, care i-a ajuns la oase. Vedeta a vorbit despre sănătatea ei precară pentru revista People, în ediția publicată miercuri.

„Nu vreau să mor”, a spus Shannen Doherty. „Nu am terminat cu viața. Nu am încetat să iubesc. Nu am încetat să creez. Nu am încetat să sper că voi schimba lucrurile în bine”, a continuat Doherty. „Pur și simplu… nu am încheiat socotelile”.

Starul din „Beverly Hills 90210” a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu cancer la sân și că este sub tratament.

De atunci, Shannen a suferit o masectomie, plus multe ședințe de chimioterapie și radiații.

În ciuda greutăților, actrița continuă să se bucure de viață, spunând că „cea mai frumoasă amintire a ei este pe cale să vină”.

„Mă rog. Mă trezesc și merg la somn mulțumindu-i lui Dumnezeu, rugându-mă pentru lucrurile care contează pentru mine, fără să cer prea mult. Mă conectez la o putere și o spiritualitate mai înaltă. Credința mea este mantra mea”, a spus Shannen.

„Știu că sună siropos și nebunește, dar ești mult mai conștient de cei din jur, te simți binecuvântat”, a subliniat Doherty.

Actrița a mai spus: „Suntem cei care vrem să muncim cel mai mult, deoarece suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, oră, zi pe care o avem”.

Doherty a vorbit și despre ideile preconcepute legat de pacienții cu cancer, cum unii presupun că ei „nu pot merge, nu pot mânca, nu pot lucra”.

Starul a mai spus: „Îți pun diagnosticul de la început – ești terminat, ești pensionat”, dar noi nu suntem”.

„Suntem vii și privim atât de diferit viața. Suntem cei care vrem să muncim și îmbrățișăm viața și continuăm să mergem înainte”, a spus actrița. Doherty a dezvăluit în aprilie 2017 că boala ei este în remisie.

Din păcate, Shannen a revenit în 2020 cu vești devastatoare: avea cancer în stadiul 4. La începutul acestui an, actrița din „Heathers” a dezvăluit că i-a fost îndepărtată o tumoare de pe creier – o formațiune pe care a denumit-o… „Bob”.

Doherty va continua să vorbească despre coșmarul de opt ani cu cancerul, în cadrul unui podcast, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, care va avea premiera pe 6 decembrie la postul iHeartRadio, scrie nypost.com.

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în martie 2015, acesta extinzându-se și la ganglionii limfatici.

Shannen, care a suferit o mastectomie unilaterală și a mers la ședințe de radioterapie și chimioterapie, a anunțat în aprilie 2017 că toate acesteau au avut succes și a intrat în remisie. În februarie 2020, boala a revenit, iar în iunie actrița a primit teribila veste că s-a răspândit la creier și este în stadiu terminal.

Shannen a cerut în aprilie divorțul de soțul ei, Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsnicie. Potrivit documentelor oficiale obținute de TMZ, cei doi se separaseră din ianuarie.

Anterior, Doherty a fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton din 1993 până în 1994, iar între 2002 – 2003, cu Rick Salomon.

Shannen a interpretat-o pe Brenda Walsh în serialul fenomen „Beverly Hills, 90210” din 1990 până în 1994. A reluat rolul în 2008 și în 2019.

Este cunoscută și pentru portretizarea lui Prue Halliwell în serialul Charmed.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O actriță adorată de româniare cancer în fază terminală: „Nu vreau să mor!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă