Prima pagină » Alimentul pe care Irina Loghin nu îl consumă de Crăciun. E tradiţional, dar nici nu vrea să audă: „Prefer aşa”

Alimentul pe care Irina Loghin nu îl consumă de Crăciun. E tradiţional, dar nici nu vrea să audă: „Prefer aşa”

de Roboțelul @ iDOR.info
alimentul-pe-care-irina-loghin-nu-il-consuma-de-craciun.-e-traditional,-dar-nici-nu-vrea-sa-auda:-„prefer-asa”

Chiar dacă românii obișnuiesc să mănânce multe preparate tradiționale de sărbători, nu la fel procedează și Irina Loghin. „Regina muzicii populare” nici nu vrea să audă despre acest aliment. Îl gătește și ea, însă nu îl mănâncă, ci îl lasă pe masă pentru membrii familiei sale.

Irina Loghin arată excepțional la cei peste 80 de ani

Irina Loghin este o foarte cunoscută cântăreață de muzică populară din România. Este supranumită și „Regina muzicii populare”. Pe lângă talentul său artistic de invidiat, este apreciată și pentru condiția fizică de care se bucură. La cei peste 80 de ani pe care îi are, arată excepțional.

Cântăreața de muzică populară are tot felul de trucuri la care apelează pentru a se menține sănătoasă, energică și frumoasă. A făcut din ele un fel de ritual și respectă cu sfințenie fiecare mișcare pe care și-a asumat-o. Are un regim de viață cu totul special.

Citește și: Artiştii din România care au fost umiliţi pe scenă, înaintea Irinei Loghin. Scandalurile din muzica populară de care mulţi au uitat

În ce constă regimul alimentar al cântăreței

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Irina Loghin consumă o dietă pe bază de fructe, legume și cereale. Aceasta este scara ei de hrană, potrivit dezvăluirilor pe care le-a făcut în urmă cu mai mult timp. Consumă și un aliment cheie, la care nu renunță nicicum.

„Un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar prefer așa”, spunea Irina Loghin.

Nu face rabat de la acest stil de viață nici de sărbători

„Regina muzicii populare” mărturisea, în urmă cu mai mult timp, că dieta vegetariană pe care o respectă o întinerește nu numai fizic, ci și la nivel spiritual și mental, simțindu-se mereu în formă datorită ei. În suflet, se simte ca la 20 de ani.

Irina Loghin a mărturisit că nu ar renunța la acest mod de viață pentru nimic în lume. Nici măcar la ocaziile speciale nu face rabat de la el. Consumă des legume, salate de crudități și tot ceea ce este sănătos. Asta nu înseamnă însă, că nu gătește și altfel de preparate.

Citește și: Benone Sinulescu și Irina Loghin s-au iubit, în secret, în comunism? Gheorghe Turda rupe tăcerea: ”Irina l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin”. Cât costă în prezent vechile lor albume EXCLUSIV

Ce aliment nu consumă niciodată, nici de Crăciun

De sărbătorile de iarnă, de exemplu, Irina Loghin gătește produse din carne de porc, însă nu le consumă. Refuză să pună în gură orice e pe bază de carne de porc. Chiar și de Crăciun și de Anul Nou, cântăreața de muzică populară are grijă să mănânce doar alimente vegetale și fructe.

În seara Ajunului Crăciunului, Irina Loghin consumă plăcintă cu mere, cu multă scorțișoară. Interpreta de muzică populară a explicat că pentru această rețetă urmează un mod de preparare special:

„Pun foarte mult măr. Mărul îl las întreg. Îl tai în feliuțe și îl dau cu puțină miere și îl pun între blat. Merele acelea sunt caramelizate”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Alimentul pe care Irina Loghin nu îl consumă de Crăciun. E tradiţional, dar nici nu vrea să audă: „Prefer aşa”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă