Prima pagină » Alina-Maria de Roumanie, demonstrații de eleganță princiară și rafinament discret

Alina-Maria de Roumanie, demonstrații de eleganță princiară și rafinament discret

de Roboțelul @ iDOR.info
alina-maria-de-roumanie,-demonstratii-de-eleganta-princiara-si-rafinament-discret

Soția lui Nicolae al României a strălucit din nou într-o ținută de seară simplă, dar de-o subtilitate elevată a stilului.

Nora Principesei Elena, elegantă într-o nouă ținută de seară. FOTO: Instagram

Poate că nora Principesei Elena a României este văzută mai rar în public, însă aparițiile sale sunt de-o eleganță studiată și de-un bun gust remarcabil. Discretă din fire și prețuind linia minimalistă și estetica foarte clean, Alina-Maria de Roumanie a avut mereu un stil vestimentar înclinat spre o sobrietate clasică, îndulcită cu elemente moderne.

Soția lui Nicolae al României, mamă a doi copii, Alexandra Maria (3) și Mihai (1 an și jumătate), a reușit să-și recapete în timp record silueta după cele două sarcini, dar nu face un exces din a-și pune talia în mod expres în evidență. De obicei, linia taliei este marcată în ținute foarte puțin cambrate, subliniată printr-o curea sau de betelia unui pantalon clasic.

Chiar recent, la ediția de toamnă a festivalului internațional al vinurilor românești, Ro Wine, organizat de nașul lor de cununie Liviu Popescu și găzduit de Fratelli Studios, Alina-Maria de Roumanie a purtat un pantalon negru clasic, închis la doi nasturi, mixat cu un top elegant pe gât, în alb și negru, și sandale.

Nicolae al României, alături de Alina-Maria și Liviu Popescu la Ro Wine 2023. FOTO: Instagram

Nicolae al României, alături de Alina-Maria și Liviu Popescu la Ro Wine 2023. FOTO: Instagram

În schimb, deunăzi, la un eveniment de seară, soția lui Nicolae al României a strălucit într-o splendidă rochie satinată, într-o frumoasă nuanță de auriu închis, a cărei croială amintește de eleganții ani ’50. Partea de sus, cu mânecă lungă și decoleteu căzut, se încheie în spate, cu un soi de guler întors și se continuă cu o fustă în clini, care nu ajunge, însă, până la podea, lăsând la vedere pantofii escarpin din piele întoarsă neagră. Setul fin de bijuterii, geanta plic în aceeași nunață și părul prins într-un coc au completat sublim această apariție de seară. Totuși, având în vedere că Alina-Maria are o statură minionă, poate ar fi complimentat-o mai mult o lungime a rochiei până în pământ.

Alina-Maria de Roumanie are un stil clasic de-o eleganță princiară. FOTO: Instagram

Alina-Maria de Roumanie are un stil clasic de-o eleganță princiară. FOTO: Instagram

Nu ne-au fost date informații suplimentare despre evenimentul la care a participat, dar se poate să fie vorba despre aniversarea primului copil al cuplului, Alexandra Maria, care a împlinit pe 7 noiembrie vârsta de 3 ani, a doua zi fiind și ziua de nume a celui de-al doilea copil, Mihai, singurul strănepot de sex masculin al Regelui Mihai I.

FOTO: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Alina-Maria de Roumanie, demonstrații de eleganță princiară și rafinament discret

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google