Prima pagină » Membrii regali cei mai sufletiști. Au ajuns pe lista bunătății, de Ziua Bunăvoinței

Membrii regali cei mai sufletiști. Au ajuns pe lista bunătății, de Ziua Bunăvoinței

de Roboțelul @ iDOR.info
membrii-regali-cei-mai-sufletisti.-au-ajuns-pe-lista-bunatatii,-de-ziua-bunavointei

Lista bunătății în 2023 a fost întocmit de publicația Hello! și conține și doi membri regali de marcă ai Casei Regale britanice.

În vremuri apuse, cei doi frați regali William și Harry ieșeau alături de Kate Middleton la evenimente publice, iar prezența celor trei era o adevărată încântare.

Pe 13 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Bunătății, cunoscută și sub numele de Ziua Mondială a Bunăvoinței. Ea se sărbătorește în fiecare an, la această dată.

Este ziua perfectă sa ne amintim importanța bunătății față de semenii noștri și cum aceasta ne poate ajuta să creăm o societate mai bună pentru toti. A fi amabil îți schimbă viața și nu doar ție. Bunăvoința îmbunătățește și viața beneficiarului gestului tău. Unii chiar cred că bunătatea are potențialul de a schimba întreaga lume. Bunăvoința ne ține vii intr-o societate normală și civilizată. Membrii regali sunt cunoscuți pentru implicarea lor în diverse acțiuni de sprijin, caritate, sprijin, bunăvoință, amabilitate.

Revista Hello! a conceput o listă a Bunătății, în care sunt incluse persoanele publice care fac acțiuni de într-ajutorare a semenilor. Anul acesta, lista s-a întocmit în funcție de bunătatea arătată copiilor.

”Suntem încântați să anunțăm cele zece nume de pe Lista noastră și, în nicio ordine anume, acestea sunt: ​​Prințesa de Wales, Ducele de Sussex, Michelle Obama, Malala Yousafzai, Beyoncé Knowles-Carter, Amal Clooney, Myleene Klass, Natalie Dormer, Maya Jama și Stormzy.”, anunță sursa citată.

Așadar, potrivit Hello!, înstrăinatul Duce de Sussex se reîntâlnește cu Prințesa Kate măcar virtual, pe lista bunătății.

Kate, William și Harry, Foto Getty

Imaginea 1/5: Kate, William și Harry, Foto Getty

Prințesa de Wales are o adevărată misiune de viață pentru a susține copiii, cauza lor și, foarte important, educația lor. Kate Middleton este implicată în mai multe organizații non-profit de gen. Pe de altă parte, și Prințul Harry a rezultate notabile, în ciuda faptului că a renunțat la îndatoririle sale regale, încă din 2020.

Misiunea impresionantă a lui Harry a fost, în ultimul timp, legată de sprijinirea familiilor și copiilor veteranilor de război.

Foto: Getty




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Membrii regali cei mai sufletiști. Au ajuns pe lista bunătății, de Ziua Bunăvoinței

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google