Prima pagină » Apple ne pregătește un sistem de răcire cu grafen pe iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max

Apple ne pregătește un sistem de răcire cu grafen pe iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-ne-pregateste-un-sistem-de-racire-cu-grafen-pe-iphone-16-pro-si-iphone-16-pro-max

Apple a început deja să lucreze la următoarea generație iPhone și pe lângă schimbările estetice pregătite care ar putea implica și renunțarea la decupajul din ecran, vom avea și modificări hardware. Una dintre acestea va avea de-a face cu răcirea, un capitol la care iPhone 15 Pro nu stă atât de bine, existând și acum cazuri de supraîncălzire, deși am tot primit update-uri menite să rezolve problema. 

Acum aflăm că pentru iPhone 16 Pro ni se pregătește un heat sink de grafen, o soluție hardware ce va ajuta la disiparea căldurii și totodată la răcirea device-ului. Apple ia în calcul înlocuirea actualului heat sink din cupru de pe iPhone 15 Pro cu o soluție din grafen pentru generația din 2024.

Ca și material, grafenul oferă o conductivitate termică superioadă comparativ cu materialul din cupru, iar asta ar trebui să se reflecte într-un upgrade notabil pentru următorul iPhone. Alături de noul heat sink vom avea și un suport metalic pentru baterie pentru a livra un transfer mai bun de căldură și o răcire mai bună. 

De asemenea, pentru viitorul iPhone se pregătește și un nou buton capacitiv, plus o cameră revoluționară despre care am scris aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple ne pregătește un sistem de răcire cu grafen pe iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type