Prima pagină » Cameron Diaz și Benji Madden, doi părinți cool pentru simpatica fiică Raddix, în vârstă de 3 ani

Cameron Diaz și Benji Madden, doi părinți cool pentru simpatica fiică Raddix, în vârstă de 3 ani

de Roboțelul @ iDOR.info
cameron-diaz-si-benji-madden,-doi-parinti-cool-pentru-simpatica-fiica-raddix,-in-varsta-de-3-ani

Cameron Diaz și Benji Madden au fost surprinși în timp ce se bucurau de o ieșire în familie dimineața, alături de fiica Raddix.

Au luat micul dejun californian în oraș. Duminică dimineața, fosta actriță și-a scos soțul și fiica la un restaurant în Montecito. Da, sunt vecini cu Ducii de Sussex.

Așa cum ne-a obișnuit, Cameron Diaz s-a drapat în negru, a optat pentru o salopetă Prada, în timp ce micuța sa de trei ani era ca o mică și adorabilă crăiasă, în alb.

Fotoreporterii au reușit să surprindă cadre rare cu familia, căci obișnuiesc să fie foarte discreți. Cameron Diaz a spus în repetate rânduri ce mult valorizează acum clipele liniștite, de familie, lipsite de atenția media.

În fotografiile obținute de Page Six, trio-ul a fost văzut ieșind din restaurantul Tre Lune din Montecito, California, după micul dejun de duminică.

Cameron Diaz și fiica, Profimedia jpg

Vedeta din „Charlie’s Angels” și-a ținut copilul de 3 ani de mână, în timp ce era văzută foarte energică, țopăind prin parcare.

Micuța jucăușă, care și-a pierdut pantofii roșii în drum spre mașină, a fost purtată pe brațe de mama ei.

Cameron Diaz și fetița, Profimedia jpg

Madden și Diaz s-au asortat vestimentar, ambii preferând negrul, în contrast cu albul în care era îmbrăcată Raddix. Fosta actriță în vârstă de 51 de ani preferă look-ul cât mai natural, nu este machiată și părul îl avea prins într-un coc. Oglindește perfect imaginea unei mămici active, care stă tot timpul cu ochii pe copilul său.

Muzicianul Madden, în vârstă de 44 de ani, a îmbrăcat pantaloni de jogging negri și un hanorac negru. De asemenea, avea și șapcă pe cap.

Povestea de dragoste a cuplului a început în mai 2014, când s-au întâlnit la un eveniment. De atunci, au devenit de nedespărțit. S-au logodit până în decembrie, iar în ianuarie 2015 s-au căsătorit. În 2020, au devenit părinți.

Superba divă din ”Vacanța” a decis că cel mai bine pentru familia sa este ca ea să rămână departe de lumina reflectoarelor.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cameron Diaz și Benji Madden, doi părinți cool pentru simpatica fiică Raddix, în vârstă de 3 ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type