Prima pagină » Cameron Diaz și Jamie Foxx, de mână pe platourile de la Back In Action, filmul care marchează revenirea actriței după o pauză de mai mulți ani

Cameron Diaz și Jamie Foxx, de mână pe platourile de la Back In Action, filmul care marchează revenirea actriței după o pauză de mai mulți ani

de Roboțelul @ iDOR.info
cameron-diaz-si-jamie-foxx,-de-mana-pe-platourile-de-la-back-in-action,-filmul-care-marcheaza-revenirea-actritei-dupa-o-pauza-de-mai-multi-ani

Articol publicat 05 februarie 2024

Jamie Foxx și Cameron Diaz au fost fotografiați pe platourile de filmare de la „Back In Action”, thrillerul de spionaj care marchează revenirea actriței la cinema după o pauză de mai bine de opt ani. În weekend, vedetele de top au fost surprinse la filmări în Atlanta.

Starul în vârstă de 56 de ani și actrița de 51 de ani au fost surprinși chiar în timp ce se țineau de mână pentru o scenă.

Starul din „Django Unchained”, care a fost recent nominalizat la trei premii NAACP Image, și colega sa de distribuție vor juca alături de Glenn Close în această producție.

În acest lungmetraj, actrița din „Charlie’s Angels” și actorul din „Ray” sunt foști agenți CIA, acum căsătoriți și cu copii. Revin în lumea spionajului, dar lucrurile se complică pentru că cei mici nu au nici cea mai mică idee cu ce s-au ocupat părinții lor înainte.

Cameron Diaz, împreună cu mama ei, în Santa Barbara. Billie Early, care nu-și arată deloc vârsta, a fost încântată să petreacă timp cu fiica și nepoata sa

„După ani în care au renunțat la viața ca spioni CIA pentru a-și întemeia o familie, Emily și Matt se trezesc târâți înapoi în lumea spionajului, atunci când acoperirea lor este divulgată”, se arată în sinopsisul filmului.

Filmările la „Back In Action” au debutat în iunie 2022. În aprilie 2023, au fost întrerupte după ce Foxx a fost internat de urgență. S-au întors cu țoții pe platou abia în ianuarie. În tot acest timp, au apărut speculații cu privire la ce s-a întâmplat atunci. Diaz a declarat la podcastul lui Molly Sims, „Lipstick on the Rim”, că „urăște cu adevărat toate lucrurile care s-au spus despre ce se întâmpla acolo la acea vreme”.

Jamie Foxx, la prima apariție publică: „Nici măcar nu am putut să merg!” Actorul a ajuns la spital în luna aprilie, iar unele voci spuneau că este „norocos să fie în viață”

„Vrei doar să urli și să-i întrebi: ‘Despre ce vorbiți?’. Jamie este susținătorul întregii echipe. Toată lumea îl iubește. Ne distrăm atât de mult pe platoul de filmare cu el, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Este cel mai bun. Îl iubesc sincer pe acest tip. Este o persoană atât de specială și de talentată”, a spus ea.

Diaz a mărturisit că a fost foarte supărată atunci când a aflat cât de urât vorbesc oamenii despre Foxx și a mers să discute cu el, iar actorul a liniștit-o, spunându-i: ‘Noi știm adevărul’. Jamie este atât de elegant. El mi-a spus: ‘Lasă-i să vorbească’, dar pe mine chiar m-a înfuriat situația”, a mai povestit Cameron Diaz.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cameron Diaz și Jamie Foxx, de mână pe platourile de la Back In Action, filmul care marchează revenirea actriței după o pauză de mai mulți ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type