Prima pagină » Camilla schimbă tradiția de Crăciun a familiei regale. Modificările neașteptate din decembrie

Camilla schimbă tradiția de Crăciun a familiei regale. Modificările neașteptate din decembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
camilla-schimba-traditia-de-craciun-a-familiei-regale.-modificarile-neasteptate-din-decembrie

Familia regală britanică sărbătorește în mod tradițional sezonul festiv de Crăciun la Sandringham, reședința Regelui din Norfolk.

Pregătirile de Crăciun sunt în toi pentru famila regală britanică. Toate planurile trebuie puse pe hârtie și definitivate, este un sezon aglomerat, cu multe evenimente publice, dar în care familia are prioritate.

Și, de cele mai multe ori în cazul sărbătorilor mari, tradiția primează. Acesta este al doilea an al Regelui Charles pe Tronul Marii Britanii. Maiestatea Sa face tot ce ține de el ca să urmeze tradițiile atât de iubite ale fostei regine, mama sa, Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Cu ocazia Crăciunului de anul acesta, se preconizează o schimbare. Intimitatea strictă este ușor… invadată, dar să nu uităm, și regina s-a schimbat. Drept urmare, în timp ce cuplul regal format din Charles și Camilla continuă să găzduiască prânzul de Crăciun pentru familia regală la Sandringham House din Norfolk pe 25 decembrie, au fost aduse câteva adăugiri la lista de invitați anul acesta.

Potrivit editorului regal al ITV, Chris Ship, Regina în funcție și-a invitat copiii și nepoții să ia prânzul de Crăciun împreună cu familia regală anul acesta, pentru prima dată.

Camilla este mama lui Tom Parker Bowles și a Laurei Lopes din căsătoria ei anterioară cu Andrew Parker Bowles.

Tom are o fiică, pe Lola, și un fiu, pe nume Freddy, cu fosta sa soție Sara Buys, în timp ce Laura și soțul ei Harry sunt părinții Elizei și ai gemenilor Gus și Louis.

Pentru a evita înghesuiala, datorată numărului mare de oaspeți suplimentari la masa de Crăciun, prânzul de sărbătoare va fi servit în sala mare de bal de la Sandringham House, și nu în ​​sala de mese, așa cum era tradiția până acum, scrie publicația Hello!.

Regele și Regina vor fi însoțiți de membrii regali la biserică în dimineața de Crăciun. Anul trecut, cel mai mic copil al Prințului și Prințesei de Wales, Prințul Louis, pe atunci în vârstă de patru ani, și-a făcut debutul la ieșirea anuală tradițională.

Experții regali vorbesc și de o posibilă surpriză de familie, nu ar fi exclus să fie prezenți inclusiv Ducii rătăcitori de Sussex. Însă deocamdată nu există mai multe informații în acest sens, nu se știe dacă aceștia vor veni în Marea Britanie, din însorita Californie.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Camilla schimbă tradiția de Crăciun a familiei regale. Modificările neașteptate din decembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type