Prima pagină » Câți bani a câștigat Daniel Radcliffe pentru fiecare film din seria Harry Potter

Câți bani a câștigat Daniel Radcliffe pentru fiecare film din seria Harry Potter

de Roboțelul @ iDOR.info
cati-bani-a-castigat-daniel-radcliffe-pentru-fiecare-film-din-seria-harry-potter

Seria de filme „Harry Potter” s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul timpului. Actorii principali, și mai cu seamă cel care a dat viață personajului Harry Potter, au devenit din ce în ce mai faimoși, încasând milioane de dolari de fiecare dată când se aventurează în diverse proiecte, relatează Marca

Daniel Radcliffe a dat viață personajului Harry Potter. Foto: Arhivă

Deși toți actorii implicați în seria de filme au dus-o bine din punct de vedere financiar, Daniel Radcliffe a fost vedeta, iar detaliile apărute recent au arătat clar cât de bine a fost plătit. 

Publicația americană Cosmopolitan a dezvăluit suma enormă de bani pe care Daniel Radcliffe a „băgat-o în buzunar” pentru fiecare film „Harry Potter”. Conform sursei citate, actorul a încasat în total un milion de dolari pentru „Harry Potter and the Philosopher’s Stone/ Harry Potter și Piatra Filosofală”, care a fost primul film din serie. 

Suma a crescut considerabil în următoarele filme datorită succesului incredibil. 

Pentru „Harry Potter and the Chamber of Secrets” / „Harry Potter și Camera Secretelor”, actorul a câștigat în total trei milioane de dolari; „Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” / „Harry Potter și prizonierul din Azkaban”, șase milioane de dolari, iar pentru „Harry Potter and the Goblet of Fire”/ „Harry Potter și Pocalul de Foc”, actorul a încasat unsprezece milioane de dolari. 

Ulterior, pentru „Harry Potter and the Order of the Phoenix / „Harry Potter și Ordinul Phoenix”, Daniel Radcliffe a câștigat 14 milioane de dolari, iar în „Harry Potter and the Half-Blood Prince / „Harry Potter și Prințul Semipur”, 24 milioane de dolari. 

În final, actorul a câștigat 50 de milioane de dolari pentru „Harry Potter and the Deathly Hallows” / „Harry Potter și talismanele morții”. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Câți bani a câștigat Daniel Radcliffe pentru fiecare film din seria Harry Potter

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă