Prima pagină » Smart TV la 1 euro în noua ofertă Orange Love de sărbători – Arena IT

Smart TV la 1 euro în noua ofertă Orange Love de sărbători – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
smart-tv-la-1-euro-in-noua-oferta-orange-love-de-sarbatori-–-arena-it

A trecut Black Friday, dar vin sărbătorile de iarnă. În acest context, Orange vine cu o ofertă de excepție pentru clienții săi, aducând cele mai bune servicii de conectivitate și televiziune direct în casele lor. Prin intermediul ofertei Orange Love, lansată la data de 13 noiembrie 2023, clienții care optează pentru noul abonament Fibră 2300 și TV Premium au acces la o gamă de servicii pentru un preț atractiv.

Unul dintre principalele aspecte care fac această ofertă deosebită este cea mai mare viteză de internet fix disponibilă la nivel național, oferind o viteză de downloadde până la 2100 Mbps și de upload de 1000 Mbps.

Pentru a asigura o acoperire Wi-Fi uniformă în întreaga locuință, oferta include un dispozitiv Ultra Wi-Fi 6 Mesh. în plus, clienții care aleg pachetul TV Premium primesc acces la televiziune digitală prin cablu cu 153 de canale TV, dintre care 60 sunt disponibile în format HD. De asemenea, aceștia au acces la toate canalele Orange Sport și la pachetul de televiziune premium HBO și HBO Max timp de 12 luni.

Clienții abonați la serviciile de voce mobilă Orange pot beneficia de toate aceste servicii la un preț lunar de doar 78 de lei. În plus, pentru cei care activează acest pachet până pe 5 februarie, Orange oferă posibilitatea de a achiziționa un smart TV cu o diagonală de 80 de cm la numai 1 euro, făcând astfel experiența de televiziune și divertisment și mai accesibilă.

Mai multe detalii despre această ofertă și despre celelalte pachete fix-mobil Orange pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Smart TV la 1 euro în noua ofertă Orange Love de sărbători – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google