Opinie

Ultimele articole despre YouTube şi despre războiul purtat de Google cu extensiile de tip ad-block au strâns foarte multe vizualizări, cât şi zeci de comentarii, majoritatea dintre voi afirmând totuşi că susţineţi dezvoltarea serviciilor de streaming 📽 prin plata de abonamente.

Discuţia rămâne în continuare deschisă, existând numeroşi utilizatori care susţin plata acestor abonamente, dar care folosesc paravan ţări precum Turcia, India sau Argentina, unele unde costul acestora este mult mai mic decât cel practicat în România.

Până acum am descoperit patru mari categorii de români:

🟢cei care folosesc serviciile de streaming video şi audio cu plata abonamentelor normal, în România;

🟢cei care folosesc serviciile de streaming video şi audio cu plata abonamentelor prin VPN (ce v-am explicat mai sus, în ţări unde costul este foarte mic);

🟢cei care folosesc serviciile de streaming video şi audio cum pot, într-o formă mai mult sau mai puţin gratuită;

🟢cei care folosesc serviciile de streaming video şi audio mixat (unde se poate gratis, rămâne gratis, unde este cu plată, selectează acele servicii cu conţinut adecvat).

Indiferent în ce categorie vă aflaţi, haideţi să facem inventarul. Aşa că, răspunzând cât mai onest, câti bani cheltuiţi lunar pentru serviciile de streaming ?