Prima pagină » Ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de zodie

Ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de zodie

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-nuanta-de-par-ti-se-potriveste-in-functie-de-zodie

Îți dorești să îți vopsești părul pentru o schimbare de look, dar ești indecisă cu privire la culoare? Venim în ajutorul tău cu o propunere inedită: vopsește-ți părul în nuanța care ți se potrivește în funcție de zodie! Află în continuare care este nuanța potrivită conform zodiei tale!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Zodie de foc caracterizată prin energie, ambiție, dinamism și curaj, dar și multă încredere de sine, berbecii pot opta pentru nuanțe îndrăznețe care să le garanteze o schimbare de look majoră. Nimic mai potrivit decât roșu și roșcat (de la roșcat intens la roșu burgundy sau blond rose), care să se potrivească spiritului lor înflăcărat.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Persoanele din zodia taur (zodie de pământ) sunt muncitoare, perseverente, dar și prietenoase. În același timp, au și o latură mai comodă, astfel că alegerea perfectă sunt nuanțele mai naturale. Nu vor da greș cu un brunet închis (chiar spre negru) sau cu nuanțe închise de șaten sau castaniu – în funcție de cât de mult vor ca noua nuanță să difere de nuanța naturală.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Persoanele aparținând acestei zodii se remarcă prin personalitatea duală, impulsivă, cu o latură jucăușă. Părul blond poate fi schimbarea de care au nevoie, pentru a se bucura de un look care să îi socată în evidență și mai mult. Sau dacă se dorește o schimbare mai lejeră, pot opta pentru șuvițe – combinând perfect dorința de schimbare cu cea de a păstra ceva din look-ul natural.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Această zodie de apă este creativă, dar și sensibilă, bazându-se în egală măsură pe intuiție și pe sentimente. Opțiunile tind spre două direcții: un look mai natural sau un look mai îndrăzneț. Pentru un look natural, pot alege o nuanță ușor de întreținut, precum șaten închis sau șaten arămiu. În schimb, pentru o schimbare majoră, pot opta pentru un blond argintiu, care să contrabalanseze firea emotivă a acestora.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nu vei găsi o zodie mai perfecționistă decât leul, zodie de foc caracterizată și printr-o latură jucăușă, ambițioasă, loială și cu o încredere de sine care îi face buni lideri. Desigur, persoanele din această zodie trebuie să opteze pentru nuanțe care să ducă cu gândul la o coamă de leu: șaten arămiu, blond arămiu sau blond miere, chiar și roșcat!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

A doua zodie de pământ din zodiac caracterizează persoane responsabile, raționale, dar și cu o latură practică. Fiind persoane ușor timide, nu vor fi tentate de schimbări majore, astfel că recomandările potrivite includ nuanțe de șaten deschis sau castaniu, dar și șuvițe pentru persoanele care au deja părul șaten sau castaniu.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Printre caracteristicile balanțelor se numără diplomația, istețimea, sociabilitatea, dar și spiritul romantic. Cel mai bine li se potrivesc nuanțele pastelate (albastru deschis sau roz pal), în special pe timp de vară. Toamna sau iarna în schimb, pot opta pentru o nuanță caldă, mai intensă, precum vișiniu burgundy.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zodie de apă, scorpionii au o fire puternică, hotărâtă și îndrăzneață, astfel că trebuie să aleagă o nuanță tot atât de intensă precum personalitatea lor. Fie aleg ceva foarte deschis, precum blond platinat, fie un look monocrom într-o nuanță intensă, precum șaten închis, brunet, roșu sau vișiniu.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ultima zodie de foc din zodiac se caracterizează prin optimism, curiozitate și energie, fiind mereu dornică de aventură. Nuanțele potrivite pentru săgetători sunt cele cu un aspect mai prețios, precum roșcat sau ametist, dar și brunet închis/negru, dacă își doresc o nuanță intensă care este ușor de întreținut.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Această zodie se remarcă printr-o personalitate mai retrasă, tăcută, cu o latură realistă. Este posibil să nu fie tentate de schimbări majore de look, astfel că nuanțele potrivite sunt cele șatene (de la șaten deschis sau caramel la șaten închis). Totuși, dacă vor ceva cu efect wow, pot alege o să se vopsească într-o nuanță caldă, clasică de blond.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt persoane amuzante, descurcărețe, istețe, dar și creative. Personalitatea lor ușor excentrică va fi pusă în evidență printr-o nuanță de păr deosebită: albastru. Pot opta pentru o nuanță intensă, vibrantă de albastru sau, pentru un look mai ușor de întreținut, un brunet cu reflexii albastre.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești, ultima din zodiac, este și ultima zodie de apă. Persoanele aparținând acestei zodii sunt visătoare, emotive, cu o personalitate ușor versatilă. Punând accent pe confort, nu vor opta pentru schimbări majore de look, ci vor prefera nuanțele naturale: de la blond clasic sau blond închis la clasicul șaten sau combinații de șaten cu șuvițe blonde. Firile mai îndrăznețe, în schimb, pot alege un blond căpșună, cu un subton rozaliu.

Lista de posibilități s-a restrâns considerabil acum, nu? Tot ce rămâne de făcut este să iei produsele necesare pentru a te vopsi în nuanța dorită, potrivită zodiei tale, și să te bucuri din plin de noul look!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce nuanță de păr ți se potrivește în funcție de zodie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google