Prima pagină » Mariah Carey, adorabilă la 54 de ani, într-o rochiță de puștoaică. Apariție de vis la Billboard Awards

Mariah Carey, adorabilă la 54 de ani, într-o rochiță de puștoaică. Apariție de vis la Billboard Awards

de Roboțelul @ iDOR.info
mariah-carey,-adorabila-la-54-de-ani,-intr-o-rochita-de-pustoaica.-aparitie-de-vis-la-billboard-awards

Superba artistă, care ne încântă în fiecare an cu hitul de Crăciun ”All I want for Christmas is you”, hit care nu va muri niciodată, a primit un trofeu important.

Mariah Carey a primit Premiul Billboard Chart Achievement pentru „All I Want for Christmas Is You” la Billboard Music Awards 2023.

Artista a avut o apariție fabuloasă, îmbrăcată în alb, în rochie mini și cu o pereche de cizme albe. Solista preferată a anilor 90 a fost pur și simplu spectaculoasă și parcă, încremenită în timp. Mariah Carey a reușit să revină spectaculos, după o perioadă mai dificilă, în care acumulase kilograme în plus.

Mariah premiu jpg

Mariah Carey a captivat pe toată lumea la Billboard Music Awards 2023. La 54 de ani, a strălucit în ținuta sa zglobie, de puștoaică, afișând un corp foarte armonios. Tocmai de aceea, a îmbrăcat și această ținută de sărbătoare, a purtat bucle, iar ochelarii de soare albi au adăugat o notă șic ansamblului.

Pe covorul roșu, Mariah Carey și-a amintit cu drag una dintre perioadele sale preferate, când a fost desemnată tot la Billboard câștigătoarea ”Artistul Deceniului”, în 1990.

Mariah și copiii

Imaginea 1/5: Mariah și copiii

Și mai ales a menționat că a ținut atunci un discurs liber și că a fost unul dintre preferatele sale.

Mariah Carey a mai dezvăluit că vor urma concerte de Crăciun. Piesa sa este una emblematică pentru sezonul sărbătorilor. În această atmosferă au intrat și gemenii săi, Monroe Cannon și Moroccan Scott Cannon, care s-au fotografiat cu mama lor.

Anul acesta la Premiile Billboard Music Awards, a mai avut loc o premieră: o ocazie specială pentru Mariah, care a interpretat pentru prima dată „All I Want for Christmas Is You” la o gală de premiere.

Mai mult, a mai avut loc o premieră: pentru prima dată în istorie, transmisiunea Premiilor Billboard Music Awards 2023 s-a făcut nu la TV, ci în totalitate în online.

Fanii au vizionat gala integral pe site-ul dedicat Billboard, BBMAs.watch, de la ora 20.00. ET/5 p.m. PT. În plus, spectacolele individuale și discursurile de acceptare au fost disponibile pe platformele de socializare ale Billboard.

Foto: Billboard Music Awards




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mariah Carey, adorabilă la 54 de ani, într-o rochiță de puștoaică. Apariție de vis la Billboard Awards

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă