Prima pagină » Cele mai detaliate randări cu Samsung Galaxy A25 5G sunt aici! Iată ce ne pregătește compania

Cele mai detaliate randări cu Samsung Galaxy A25 5G sunt aici! Iată ce ne pregătește compania

de Roboțelul @ iDOR.info
cele-mai-detaliate-randari-cu-samsung-galaxy-a25-5g-sunt-aici!-iata-ce-ne-pregateste-compania

Despre Galaxy A25 5G am mai scris în trecut. E vorba despre un telefon accesibil, chiar primul terminal ieftin din portofoliul Samsung care va primi un ecran AMOLED. Ei bine, azi au apărut pe web randări noi cu acesta, prin intermediul publicației MySmartPrice. Pe lângă design, sunt dezvăluite și specificațiile telefonului. Mai jos avem detalii.

Galaxy A25 5G este un telefon accesibil fabricat din policarbonat cu o bărbie pronunțată în partea frontală și decupaj Infinity U pentru camera selfie. Panoul său AMOLED măsoară 6.5 inch, oferă rezoluție Full HD+ și vine cu refresh rate de 120Hz. Interesant e că în peak luminozitatea oferită aici ar fi de 1000 nits. În plus, aflăm că sub capotă s-ar afla un procesor Exynos 1280.

Randările dezvăluie faptul că avem de-a face cu un terminal cu colțuri rotunjite, cu margini drepte. Are în partea din spate 3 camere foto, iar jos găsim un port USB-C pentru alimentare + grile pentru difuzor. Apar aici fotografii cu iz oficial, mă gândesc că ele vor fi folosite pentru pagina oficială a telefonului odată lansat.

Aflăm că vom primi 6 GB sau 8 GB de memorie RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare. Terminalul vine cu slot pentru cardurile microSD de până la 1 TB, camera selfie are 13 MP, iar în spate primim un senzor principal de 50 MP cu OIS. Tot aici vom găsi un senzor ultrawide de 8 MP, dar și unul de 2 MP macro. Bateria ar avea 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 25W pe fir.

Galaxy A25 5G va primi 4 ani de actualizări software majore și 5 ani de update-uri de securitate. Nu e încă clar când va debuta, din păcate. Având în vedere scăpările aș zice că lansarea va avea loc până la finalul acestui an. Totuși, zvonurile din online spun că Samsung va anunța acest model undeva în luna ianuarie a anului viitor.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cele mai detaliate randări cu Samsung Galaxy A25 5G sunt aici! Iată ce ne pregătește compania

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google