Prima pagină » O Casanova aristocrată? Presupusa amantă a Prințului Frederik s-a văzut și cu Regele Charles

O Casanova aristocrată? Presupusa amantă a Prințului Frederik s-a văzut și cu Regele Charles

de Roboțelul @ iDOR.info
o-casanova-aristocrata?-presupusa-amanta-a-printului-frederik-s-a-vazut-si-cu-regele-charles

Povestea mondenei Genoveva Casanova începe să se complice și descoperim tot mai multe legături ale ei cu regalitățile din Europa.

Presupusa amantă a Prințului Frederik se știe și cu suveranul Angliei. FOTO: Instagram

Genoveva Casanova este numele pe care Casa Regală daneză ar vrea să nu-l mai audă, după ce jurnaliștii spanioli au scris că ar avea o relație cu Prințul Frederik al Danemarcei pe la spatele soției lui, Prințesa Mary.

După ce a oferit deja explicații presei, spunând că a apărut în preajma Prințului moștenitor danez doar pentru că însoțitorul pe care acesta trebuia să-l aibă în timpul unei vizite la Madrid era bolnav, Genoveva Casanova și-a pus și avocații să întocmească și un act prin care să someze revista „Lecturas” să infirme articolul defăimător la adresa ei și a prințului. Practic, jurnaliștii scriau că cei doi au mers să viziteze expoziția „Picasso, sacru și profan” și apoi au luat o cină foarte publică la restaurantul El Corral de la Morería, din inima Madridului, dar că păreau a fi mai mult decât prieteni.

Ulterior, descopeream că, prin octombrie, Genoveva Casanova a ajuns și la Copenhaga, la un concert și la Muzeul Național, unde bunicul ei mexican ar fi donat, cu decenii în urmă, o colecție de obiecte precolumbiene.

Dar, săpând mai mult în postările sale de pe Instagram, descoperim că Genoveva Casanova s-a văzut și cu Regele Charles, la un moment dat, pe vremea când acesta era doar Prinț de Wales. Desigur, faptul că a dat mâna cu el la o serată poate nu pare un detaliu semnificativ, dar nu oricine este invitat să fie în preajma regalităților.

Genoveva Casanova, presupusa amantă a Prințului Frederik al Danemarcei, e fosta noră a Ducesei de Alba. FOTO: Instagram

Imaginea 1/7: Genoveva Casanova, presupusa amantă a Prințului Frederik al Danemarcei, e fosta noră a Ducesei de Alba. FOTO: Instagram

Mai mult decât atât, să luăm în calcul și faptul că Genoveva Casanova (55), fost model mexican, actualmente filantroapă și o obișnuită a petrecerilor cu mondenități din Spania, a fost căsătorită cu aristocratul Cayetano Martinez de Irujo – Cayetano fiind unul dintre cei cinci fii ai defunctei Ducese de Alba. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Luis Martinez de Irujo și Amine Martinez de Irujo. Iată de unde și apetența ei pentru regalități și „biletul” ei de intrare în înalta societate și în cercurile regale.

Și nu doar că are „intrare” în aceste cercuri, ci și-a cultivat și niște hobby-uri aristocrate, precum călăria și interesul pentru artă și obiecte rare, precum cele din colecția donată de bunicul său (tocmai) Muzeului din Copenhaga.

FOTO: Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O Casanova aristocrată? Presupusa amantă a Prințului Frederik s-a văzut și cu Regele Charles

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google