Prima pagină » Cine este bărbatul care a violat-o pe Rona Hartner. Artista a reușit să depășească, în cele din urmă, momentul traumatizant: Un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat | PRO TV

Cine este bărbatul care a violat-o pe Rona Hartner. Artista a reușit să depășească, în cele din urmă, momentul traumatizant: Un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
cine-este-barbatul-care-a-violat-o-pe-rona-hartner.-artista-a-reusit-sa-depaseasca,-in-cele-din-urma,-momentul-traumatizant:-un-semn-ca-sa-invat-sa-iert-ceea-ce-nu-poate-fi-iertat-|-pro-tv

Citeste mai mult despre: violata Rona Hartner,

Rona Hartner a fost violată, în urmă cu mai mulți ani, chiar de o persoană care ar fi trebuit să o ajute în carieră. Și-a dorit foarte mult să exceleze profesional, iar de acest lucru a profitat și un bărbat despre care a evitat să vorbească prea mult.

Rona Hartner a fost violată, în urmă cu mai mulți ani. Artista a trecut prin foarte multe momente dureroase, dar pe toate dintre ele a reușit, într-un fel sau altul, să le depășească, dar acest lucru nu înseamnă că le uitase.

 Rona Hartner a fost violată

Chiar dacă a fost o fire puternică, depășind tot ceea ce i-a fost dat să trăiască, aceasta a fost rănită de multe persoane și evenimente, inclusiv pe plan profesional.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Rona Hartner a precizat că a fost agresată fizic de către un regizor. Cu toate acestea, l-a iertat pe bărbatul cu pricina și a făcut pace cu momentul, pentru a deveni o persoană mai bună.

„Am fost agresată fizic de către un regizor, care, cică, trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic… Da, am avut ceea ce se numește un viol, dar acea agresiune a fost pentru mine un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat (…)

Orice poate fi iertat pe lumea asta, în sensul că, în momentul în care ierți orice ți s-ar întâmpla în viață, tu devii mai bun”, a povestit Rona.

Rona Hartner a devenit mai puternică în urma violului

Experiența, deși a fost una marcantă pentru ea, a făcut-o să devină mai puternică și mai înțeleaptă. Artista a mărturisit-o că povara nu a fost nimic altceva decât crucea pe care i-a fost dat să o poarte în viață și care, la un moment dat, s-a transformat în ceva frumos, pe placul lui Dumnezeu.

„Sunt acele cruci pe care le purtăm și care la început sunt niște cruci de lemn care ne intră-n corp și ne creează durerea aia teribilă, după care ele devin niște cruci luminoase, pe unde trece un har mult mai mare. Sunt acele crăpături pe vasele crăpate care suntem noi. Toate aceste cicatrici ale vieții m-au ajutat să devin eu mai bună să devin eu mai iertătoare”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior. 

Sursa foto: Facebook, Captură Video, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cine este bărbatul care a violat-o pe Rona Hartner. Artista a reușit să depășească, în cele din urmă, momentul traumatizant: Un semn ca să învăț să iert ceea ce nu poate fi iertat | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă