Prima pagină » Fratele Prințesei Diana a avut o întâlnire în secret cu Prințul Harry și Meghan Markle?

Fratele Prințesei Diana a avut o întâlnire în secret cu Prințul Harry și Meghan Markle?

de Roboțelul @ iDOR.info
fratele-printesei-diana-a-avut-o-intalnire-in-secret-cu-printul-harry-si-meghan-markle?

Charles Spencer aruncă un nou fitil, inserat într-un mesaj de Ziua Recunoștinței, în care lasă să se înțeleagă că a avut o întâlnire de suflet… în America.

Contele Charles Spencer a păstrat mereu legătura cu nepotul său, Prințul Harry. FOTO: Profimedia

În plin spirit festiv de Ziua Recunoștinței, Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, a făcut o aluzie subtilă la o posibilă întâlnire cu Prințul Harry și Meghan Markle. Într-un mesaj distribuit pe platforma de socializare X, acesta și-a transmis urările, făcând referire la recentele vizite pe ambele coaste ale Statelor Unite: „O Zi a Recunoștinței fericită tuturor americanilor – din Manhattan până în Malibu (ambele pe care le-am vizitat în ultimele săptămâni)”.

Cum era de așteptat, această precizare făcută chipurile neintenționat de Charles Spencer a stârnit speculații cu privire la o potențială reuniune de familie, dar una secretă, având în vedere legăturile tensionate dintre Ducii de Sussex cu Familia Regală britanică.

Cert e că, în ciuda rupturii, Prințul Harry a păstrat o relație caldă cu rudele sale pe linie maternă, din familia Spencer, care le include pe cele două mătuși ale sale, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, și pe unchiul său, Contele Charles Spencer.

Chiar și în cartea sa de memorii, „Spare”, Prințul Harry amintește de ei și de casa în care a copilărit mama sa, Althorp House, oferind totodată o privire emoționantă asupra vieții private a Familiei Regale și relatarea emoționantă a unei vizite la mormântul mamei sale – când el și Meghan au vâslit peste un iaz de pe domeniul Althorp până la insula unde este înmormântată Prințesa Diana. „Unchiul Charles a coborât pe malul apei și ne-a împins puțin. I-am făcut cu mâna lui și celor două mătuși ale mele. „La revedere. Ne vedem imediat””, și-a amintit el, pictând un tablou candid pe fundalul senin al casei din copilăria Dianei.

Legătura puternică pe care Prințul Harry o împărtășește cu familia Spencer a fost vizibilă și în timpul dezvelirii unei statui în onoarea Dianei la Palatul Kensington în iulie 2021, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la nașterea acesteia.

FOTO: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fratele Prințesei Diana a avut o întâlnire în secret cu Prințul Harry și Meghan Markle?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă