Prima pagină » Costumul alb, noua uniformă regală. De la Kate Middleton la Meghan și Leonor, toată lumea îl poartă

Costumul alb, noua uniformă regală. De la Kate Middleton la Meghan și Leonor, toată lumea îl poartă

de Roboțelul @ iDOR.info
costumul-alb,-noua-uniforma-regala.-de-la-kate-middleton-la-meghan-si-leonor,-toata-lumea-il-poarta

Femeile regale din întreaga lume au adoptat acest nou trend: costumul cu pantaloni all white.

Ieri, la depunerea jurământului de credință față de regatul spaniol, Prințesa Leonor, în vârstă de 18 ani, a făcut și o declarație de modă prin alegerea unui costum office alb, noua uniformă de prințesă.

Costumul alb noua uniformă a prințeselor foto Getty Images png

În timp ce generațiile anterioare de femei regale au deviat rareori de la rochii și fuste (în afară de pantalonii ei de călărie, Regina Elisabeta nu a fost aproape niciodată fotografiată purtând pantaloni în timpul domniei sale!), costumele business sunt o alegere nouă pentru femeia regală modernă.

Ieri, Prințesa Leonor a afișat o eleganță serioasă într-un costum alb cu pantaloni, pe care l-a combinat cu o pereche de pantofi într-o nuanță deschisă. 

Prințesa Leonor a Spaniei la depunerea jurământului

Imaginea 1/6: Prințesa Leonor a Spaniei la depunerea jurământului

Iar albul este, într-adevăr, cea mai tare nuanță, căci Kate Middleton, Meghan Markle și Regina Letizia o adoptă din ce în ce mai des.

Cel mai recent, Prințesa de Wales a purtat un costum alb de la Alexander McQueen pentru meciul din faza grupelor de la Rugby World Cup dintre Anglia și Argentina, repetând o ținută care-i place foarte mult, sezonul acesta.

Kate Middleton GettyImages 1670717866 jpg

Rivala ei, Meghan Markle, a ales o vestimentație în aceeași notă la un eveniment din New York, unde a purtat un blazer de culoarea fildeșului, fără umări, și pantaloni albi de la brandul Altuzarra.

Ducesa a apărut pentru prima dată într-un costum alb, de la Valentino, la Jocurile Invictus din 2022, de la Haga, și, de-atunci, a devenit o fană declarată a trendului all white. 

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, octombrie 2023, Foto Getty (4) jpg

Cât despre mama Prințesei Leonor, Regina Letizia, și ea este o fană a costumelor albe. Regina consoartă a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a arătat magnific în ansamblul ei Carolina Herrera la un eveniment al Fundației Prințesa de Asturia din luna iunie, dar și la o întâlnire cu Prima Doamnă Jill Biden, de anul trecut.

Jill Biden și Leti (4) jpg

Chiar și prințesele din noua generație sunt adeptele acestei tendințe. Prințesa Isabella a Danemarcei, în vârstă de 16 ani, a purtat și ea un blazer alb și pantaloni asortați pentru confirmarea ei religioasă, din luna mai 2022.

Prințesa Isabella Mary Danemarcei 327426138 504658155086509 3556277903820508695 n jpg

Adolescenta a împrumutat piesele direct din dulapul regal al mamei sale, Prințesa Mary, și ea o fană declarată a costumelor cu pantaloni.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Costumul alb, noua uniformă regală. De la Kate Middleton la Meghan și Leonor, toată lumea îl poartă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google