Prima pagină » Tema la Mate’ şi Fizică e mai uşoară cu Google Search şi noile sale tool-uri

Tema la Mate’ şi Fizică e mai uşoară cu Google Search şi noile sale tool-uri

de Roboțelul @ iDOR.info
tema-la-mate’-si-fizica-e-mai-usoara-cu-google-search-si-noile-sale-tool-uri

Google îşi tot actualizează aplicaţiile şi serviciile cam de când a ţinut evenimentul I/O în mai şi pe cel de lansare Pixel 8 la început de octombrie. Recent a actualizat Chrome cu corecţie de greşeli în bară de adrese, Autocomplete mai deştept, iar acum ne oferă o actualizare şi pentru Google Search. Ea uşurează temele la matematică şi fizică ale şcolarilor.

Google

Google a actualizat serviciile Search şi Lens pentru a îi ajuta pe elevi să rezolve probleme complexe. Oferă suport pentru matematică, fizică, geometrie. Atunci când cauţi în bara respectivă probleme de matematică şi ştiinţă, poţi primi asistență cu subiecte ca trigonometrie şi calcul. Trebuie doar să introduci ecuaţia în bara de căutare sau să foloseşti Lens pentru a face o fotografie.

Google

Apoi vei primi soluţia pas cu pas, cu explicaţii. Poţi încerca şi „math solver” pe desktop şi ulterior şi pe mobil. Google mai oferă acum şi ajutor cu probleme legate de fizică şi valorile cunoscute şi necunoscute şi formulele aferente. Problemele de geometrie sunt greu de descris în cuvinte, iar dacă vrei să găseşti aria unui triunghi, poţi folosi Google Lens pentru a interpreta problema vizual.

Avem şi învăţare vizuală din domeniul biologiei, cu modele 3D şi diagrame. Se aplică şi la chimie, fizică, astronomie. Şi nu e totul doar pentru şcolari, e şi pentru cei care vor să îşi satisfacă curiozitatea via Google.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tema la Mate' şi Fizică e mai uşoară cu Google Search şi noile sale tool-uri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google