Prima pagină » Cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android. Trucul simplu pe care îl poți folosi – UseIT.ro

Cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android. Trucul simplu pe care îl poți folosi – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-poti-transfera-datele-de-pe-un-iphone-pe-un-telefon-android-trucul-simplu-pe-care-il-poti-folosi-–-useit.ro

Cu adaptorul, poți transfera pozele, video-urile, fișierele, melodiile și alte imagini. În plus, îl poți folosi pentru a descărca automat orice versiune Android a aplicațiilor iOS gratuite pe care le ai pe telefon vechi. iMessage, aplicația de mesaje iOS, nu poate funcționa pe un telefon Android. În schimb, poți muta istoricul mesajelor pe noul smartphone. 

Iată cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android pe 2 dispozitive cu acest sistem de operare:

Cum transferi datele între iPhone și Google Pixel 

Dacă te-ai decis să faci transfer de date între un iPhone și un Google Pixel, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să încarci ambele dispozitive. Din acest punct, trebuie să închizi iMessage pe toate dispozitivele care folosesc AppleID. Pentru acest pas, accesează Settings și Messages, după care închide iMessage. 

După ce te-ai conectat la o rețea WiFi pe Google Pixel, selectează Copy your data. De aici, conectează cele 2 dispozitive prin adaptor sau cablu. 

Când apare pe ecran opțiunea, apasă pe Trust. După aceea, accesează Google Account pe Pixel. De aici, selectează exact ce date vrei să copiezi (imagini, mesaje etc) și apasă Copy. 

În funcție de numărul de date, transferul poate dura de la câteva minute, la câteva ore. Cât timp se face transferul, poți continua să îți configurezi noul smartphone. 

Cum transferi datele între iPhone și Samsung Galaxy

Dacă te întrebi cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un Samsung Galaxy, procesul e similar cu cel din cazul Google Pixel. Și acum e necesar acel adaptor sau un cablu, deși poți transfera datele și prin WiFi. 

La fel ca în cazul Pixel, trebuie să te asiguri că ambele dispozitive sunt încărcate. Spre deosebire de prima situație, poți folosi telefonul Samsung înainte să faci transferul de date. 

Pentru a porni transferul, trebuie să deschizi aplicația Smart Switch pe telefonul Samsung. De aici, apasă pe Receive data și modalitatea prin care vrei să faci acest lucru – WiFi sau cablu. Conectează ambele dispozitive dacă ai ales prin cablu/adaptor. 

Pe iPhone, apasă Trust. În acest moment, pe telefonul Samsung o să apară un mesaj Connecting to your iPhone. După ce telefonul Samsung scanează iPHone-ul pentru date, poți apăsa pe simbolul de transfer, ce arată ca o săgeată. După încheierea procesului, poți deschide telefonul Samsung, pentru a verifica dacă a avut succes.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum poți transfera datele de pe un iPhone pe un telefon Android. Trucul simplu pe care îl poți folosi – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google