Prima pagină » Google Pixel 8a are macheta fotografiată; Ce aflăm nou?

Google Pixel 8a are macheta fotografiată; Ce aflăm nou?

de Roboțelul @ iDOR.info
google-pixel-8a-are-macheta-fotografiata;-ce-aflam-nou?

Google Pixel 8a nu a fost străin de scăpări până acum, unele datând chiar dinainte de lansarea lui Pixel 8 şi Pixel 8 Pro. Azi avem parte de o scăpare nouă, de această dată sub forma unor machete ale produsului.

Imaginile au fost partajate nu pe Weibo, nu pe Facebook, ci pe Linkedin de către zvonacii No Name şi xleaks7. Cele 4 fotografii prezintă faţă, spatele şi lateralele noului dispozitiv. El pare să fie mai rotunjit decât predecesorului, dar şi ceva mai subţire şi mai lung. Măsoară 153.44 x 72.74 x 8.94 mm.

Pixel 8a

În zona frontală a lui Pixel 8a se află un decupaj pentru camera selfie, un orificiu în ecran, iar muchiile ecranului sunt destul de groase, faţă de un flagship. În spate găsim camera cu design „visor”, trademark Pixel, doi senzori foto şi un blitz. Talia pare destul de groasă faţă de ce vedem pe piaţa acum. Conform unor scăpări din trecut, terminalul va sosi cu procesor Google Tensor G3, cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Nu mă aştept la altceva decât la un ecran OLED de 6.1 inch la bord şi la o cameră principală de 64 MP cu OIS, una de 13 sau 12 MP ultrawide, plus o cameră selfie de 13 MP. Lansarea lui Pixel 8a este aşteptată în prima jumătate a lui 2024. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Pixel 8a are macheta fotografiată; Ce aflăm nou?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type