Prima pagină » Google Photos include noi funcții AI care te vor ajuta să îți organizezi mai bine fotografiile

Google Photos include noi funcții AI care te vor ajuta să îți organizezi mai bine fotografiile

de Roboțelul @ iDOR.info
google-photos-include-noi-functii-ai-care-te-vor-ajuta-sa-iti-organizezi-mai-bine-fotografiile

Auzim despre AI zi de zi, iar aplicații populare ajung să ne ofere asemenea funcționalități bazate pe inteligența artificială, după cum este și cazul Google Photos. Astăzi aflăm că celebra aplicația primește o serie de funcții AI care ne vor ajuta la sortarea fotografiilor din galerie.

Vorbim despre gruparea automată a fotografiilor similare și organizarea inteligentă a capturilor de ecran și documentelor în albume, astfel că devine mai ușor să găsești conținutul dorit. Funcțiile se distribuie în acest moment pe telefoanele Android și iOS, în aplicația Google Photos.

Google Photos

Pentru gruparea fotografiilor similare precum succesiuni sau multiple fotografii ale unui apus, apare funcția Photo Stacks. De asemenea, așa cum spuneam și mai sus, Google Photos se folosește de AI pentru a identifica mai bine și grupa capturile de ecran și documentele fotografiate din galeriile noastre foto.

Google Photos

Capturile de ecran vor fi organizate automat în albume precum ID, bonuri, iar documentele în albume precum documente de călătorie, financiare sau personale. Poți seta și un reminder direct din Google Photos pentru data unui concert de exemplu, folosind captura de ecran cu biletul achiziționat.

O altă noutate este aceea că Googel Photos îți oferă opțiunea de arhivare automată a capturilor de ecran după 30 de zile. Ele vor fi ascunse din galeria principală, dar rămân accesibile din albumul dedicat. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Google Photos include noi funcții AI care te vor ajuta să îți organizezi mai bine fotografiile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type